Kostelancik amerikai ügyvivőnek: mer fogadni?

2017. október 19. 09:58

Ha nyer fejbe rúghat. Ha én nyerek, az Ön feje lesz a célpont. Ismerve Önt, válaszolni nem mer.

2017. október 19. 09:58
Lovas István
Lovas István blogja

„Egy fogadást ajánlok.

Mégpedig azt, hogy az Ön által a MÚOSZ-ban elmondott szövegének számos hamis vádjai közül csupán kettőre fogadást ajánlok. És vádjai cáfolatainak elbírálója – ha Ön elfogadja a kihívást – legyen az Európai Újságíró Szövetség.

Ha az EÚSZ azt állapítja meg akár egyik cáfolatom esetében, hogy nem állja meg a helyét, Ön rúghat fejbe mezítláb. Amennyiben kiderül, állításaim helytállóak, én rúgom fejbe Önt.

Remélem, van mersze kiállni azon szövege mellett, amelyet baráti/cselédsajtója szerint gondosan egyeztettek Washingtonnal.

Tehát Ön azt állítja, hogy »A kormány szövetségesei fokozatosan átvették az ellenőrzést és a befolyást a médiapiac felett…«

Ön szerint egy olyan országban, ahol tizenegy, elsősorban politikai üzeneteket hordozó országos terjesztésű hetilap közül kettő kormánypárti, ott kinek a kezében van a nagyobb befolyás a médiapiacon?

Ahol egy alapcsomagra előfizető – a legtöbb ember – tévénéző az ellenzéket támogató RTL Klub, a Hírtv és az ATV között válogathat, szemben a közszolgálatival és a TV2-vel, ott kié az »ellenőrzés és befolyás«?

Most pedig az internetes »ellenőrzésről és befolyásról« egyetlen példa: iPad-emen rögzítettem 19:52-kor, e levél írásakor a Google kezdő oldalán »Vezető hír Önnek« néven önmagától kiemelt internetes hírek forrásait, amelyek:

Index, Portfolio, Index, HVG, ATV, MFOR, Origo, Index, Index, Kettosmerce.blog.hu, Index, Index, HVG, 444, 444, 444, Blikk, Borsonline, MNO, Portfolio, Portfolio, 444, Index, Napi, Napi, 444, Inforadio, 444.

Kié az internet szférájában az »ellenőrzés és befolyás a médiapiac felett«?

(...)

Nos, jelezze, hogy Önnek nem csak a szája jár, de komolyan gondolja, amit mondott.

Ha nyer fejbe rúghat.

Ha én nyerek, az Ön feje lesz a célpont.

Ismerve Önt, válaszolni nem mer.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsaturnuzs
2017. október 20. 11:12
"a volt kommunisták és librálisok": a Fideszben is sok van belőlük. És se a szociálliberálisok, sem a "volt liberálisok" nem liberálisok, ez csak magukra aggatott vagy rájuk ragasztott címke. Annyi a szabadelvűség bennük, mint a ketrecben: szabad a mozgás, de csak a (szűken) megszabott határokon belül.
derakin
2017. október 19. 19:37
Reménytelen rabszolga vagy...
langrobi
2017. október 19. 15:52
"fejbe rúghat" Micsoda bunkó barom. Ezek már tényleg csak az agresszivitáson keresztül képesek látni a világot...
Mindjárt
2017. október 19. 15:04
Csak a fideszbarmok tagadják, hogy kádár spiclije volt a kommunista kisztitkár, sorostanítvány felcsúti cigány gazdájuk. Az apósa meg a rákosi ávó spiclije. A szülei meg a lehető legmocskosabb kommunisták. Ezek tények. Ezt vagy nem veszik figyelembe a felcsúti cigány kutyái vagy mocskolódásal próbálják eltakarni a gazdájuk kommunista hazaáruló mocskát. Orbán Viktor és Lévai Anikó elhallgatott titka: "apuka" állambiztonsági ügynök volt Forrás: https://kuruc.info/r/2/139965/ "...Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi. A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna." A Kádár diktatúra kegyeltjei és védettjei voltak ezek a hazaáruló tetvek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!