Kásler és a patkánykormányzás

2019. április 29. 14:23

Üzenjük a Fidesznek: komolyan kéne venni a patkányinváziót.

2019. április 29. 14:23
MSZP
MTI-OS

„Kásler Miklós a Kossuth Rádióban dicshimnuszokat zeng az egészségügy helyzetéről, majdani fejlesztésekről, miközben nemrég a Merényiben leszakadt az álmennyezet a patkányok súlya alatt, a mátészalkai kórházban pedig hetek óta ölben cipelik az ápolók és a rokonok a mozgásképtelen, daganatos és más súlyos betegséggel küzdő honfitársainkat azért, mert nem működik a lift.

Bezzeg a kormány tagjainak soron kívüli VIP egészségügyi ellátás jár, légkondis apartmannal, plasztikai műtétekkel, potencia zavarok kezelésével.  Ezt a tempót hívják az emberek patkánykormányzásnak.

Üzenjük a Fidesznek: a napi 1 millió forintba kerülő gyűlöletkampányuk helyett, komolyan kéne venne a patkányinváziót, a kórházi liftet pedig meg kellene javíttatni.”

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apuciapuci
2019. április 29. 16:02
Demagóg idióták!
Libraman
2019. április 29. 15:46
Idióták!
nyugalom
2019. április 29. 15:30
Ezek üzennek a Fidesznek? Lapozzunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!