Románia a szabadság édenkertje

2019. május 10. 16:37

A csodák igazi országa ez.

2019. május 10. 16:37
Szántai János
Főtér

„A mai Románia, ezen belül Erdély az a hely, ahol Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét (és itt lehet azon vitatkozni, hogy Bethlen István óta ő a legnagyobb magyar államférfi, vagy sem, a magam részéről masszívan az) bármikor szívesen látják. Sőt, akkor és oda megy, ahova éppen akar.

Ugyanakkor: a mai Románia, ezen belül Erdély az a hely, ahol Viorica Dăncilát, a mioritikus haza miniszterelnökét (és itt lehet azon vitatkozni, hogy Mihai Tudose óta ő a legnagyobb román állam... izé... személy, vagy sem, a magam részéről masszívan az) úgy kell végiglopni a vidéken, mint egy szökésben levő összeesküvőt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. május 12. 00:00
Igaza van! Hát tényleg lehet ezen vitatkozni! De minek?
magnahungaria
2019. május 10. 17:46
Kedves Szántai János! Gratulálok! Valahogy így kellene mindenkinek írni! 3 mondat, de mi minden van benne!
Libraman
2019. május 10. 17:43
"„A mai Románia, ezen belül Erdély az a hely, ahol Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét (és itt lehet azon vitatkozni, hogy Bethlen István óta ő a legnagyobb a magam részéről masszívan az) bármikor szívesen látják. Sőt, akkor és oda megy, ahova éppen akar." Minden szavát osztom és pártolo! Szerintem is masszívan ő a legnagyobb Bethlen István óta!
OberEnnsinnen
2019. május 10. 17:38
"Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Erdélyben oda megy, ahova éppen akar. Ugyanakkor: Viorica Dăncila, a mioritikus haza miniszterelnökét úgy kell végiglopni a vidéken"... Ez a két realitás a "realitása" Rothschildia-Trianonnak, -Versaillesnek, -Balfournak, -Benesnek, és a magyarságot tíz-, százezer számra legyilkolt Rothschildia uszította környező Kis-Antant országocskáknak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!