Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nem a nemre

2019. október 30. 09:04

Éppen ideje, hogy kimondjuk, állj, eddig és ne tovább!

2019. október 30. 09:04
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Az Procter & Gamble (ezúttal írjuk le a nevét) a jövőben nem teszi rá a különféle női intim higiéniai termékeire a közismert női szimbólumot, a Vénusz-jelet. Az ok: egy Ben Saunders nevű eszement „transzaktivista” nekiesett a cégnek, mondván, ez »diszkriminálja azokat a nem bináris nemi identitású és transznemű egyedeket, akik ugyancsak menstruálnak«. Türelem, még ne rúgják föl a macskát, mert »Van mááásik!«, ahogy egykoron Eötvös bohóc mondta. Igényét ugyanis a P & G respektálta, a hírek szerint decemberben kerülnek a polcokra az »inkluzív« termékek. És még mindig hagyják a macskát! Megveszekedett feministák ugyanis virtuális háborút indítottak a döntés ellen, mert »a vállalat a nők létezését vonja kétségbe«. Néhány félbolond ül egy homokozóban, és néz egy intimbetétet. Valamit tenni kéne, mielőtt teljesen eszét veszti a világ!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. november 01. 16:58
Az ember olyan élőlény, amelliknek a 'ZORRA TELI VAN SZŐRREL, és tud fingani. A nőember is meg a férfiember is. A GENDERKÉPZŐDMÉNY csak taknyolódni tud meg szarni--PER DEFINITIONEM.
BőröndÖdön
2019. október 31. 06:39
Dani és a testhezálló terület...
Negue
2019. október 30. 23:30
" Valamit tenni kéne, mielőtt teljesen eszét veszti a világ!” Félek, hogy már túl késő.
reugrangon
2019. október 30. 22:00
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!