A szabadstrandok köszönik jól, pontosabban tömve vannak

2020. augusztus 19. 19:27

Mindenki hozzáférhet a Balatonhoz, csak lassan nem lesz Balaton.

2020. augusztus 19. 19:27
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A szabadstrandok – Almáditól Lelléig – köszönik jól, pontosabban tömve vannak. A szabadstrandok körüli habverés sajnálatos módon -és nyilván nem véletlenül- fedésbe tette a lényeget, ami magát a Balatont veszélyezteti. A NER-lovagok ugyanis nem a szabadstrandokon, hanem a 2010 előtt privatizált telkeken garázdálkodnak. S itt van az eb elhantolva. Az egykori faházas gyerektáborok helyén egymás után nőnek ki a földből a – természetesen téliesített – lakóparkok, közvetlenül a tó partján. A lakópark-inváziót, továbbá a yachtkikötő-járványt, sem a Balaton ökoszisztémája, sem pedig a települések infrastruktúrája nem bírja el! Tehát mindenki hozzáférhet a Balatonhoz, csak lassan nem lesz Balaton. Azonnali beépítési moratóriumot kell követelni a Balaton-partra!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
afium
2020. augusztus 21. 10:47
Jól mondja.
EMM195
2020. augusztus 21. 08:25
"Egymás után nőnek ki a földből a - természetesen téliesített - lakóparkok, közvetlenül a tó partján. A lakópark-inváziót, továbbá a yachtkikötő-járványt, sem a Balaton ökoszisztémája, sem pedig a települések infrastruktúrája nem bírja el! " Szánalmas. Ha hallgattál volna... A balatoni polgármesterek legfőbb vágya, hogy ne csak szakaszosan érkezzenek az emberek a Balatonra. Hogy ne aludjon télen minden. Mert a helyieknek is kell munka. Ha lesz télen is több ember, majd nő vele az infrastruktúra is.
briganti
2020. augusztus 20. 19:51
Te Bandi! A Balatonra sokkal jobban kellene vigyáznia a konzumidióta társadalmunknak. Ebben igazad van.
Nagy Pál
2020. augusztus 20. 19:23
"Eladják a gárdonyi szabadstrand egy részét.Szerdán, rendkívüli ülésen szavazta meg a gárdonyi-képviselő testület, hogy az önkormányzat eladhat egy, a szabadstrandhoz tartozó 800 négyzetméteres vízparti területet, illetve az oda vezető út 1200 négyzetméteres szakaszát, amit a polgármester csak resztliként emlegetett korábban. ." András! De ugye minden rendben van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!