Jót smárol a Burger King és a McDonald’s kabalafigurája

2020. szeptember 16. 08:11

Az egész világot uralmuk alá hajtani igyekvő politikai nagyvállalkozók smárolják le egymást.

2020. szeptember 16. 08:11
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„A világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca, a Burger King Finnországban egy olyan plakáttal jött elő, amelyen a cég kabalafigurája, maga a fasírtkirály látható, amint épp szájon csókolja a másik nagy gyorsétteremlánc kabalafiguráját, Ronald McDonald-ot. Love conquers all – a szerelem mindent legyőz. A szivárvány még a junkfood-háborúban is békét teremt.

És lássuk be, érdemi különbség nincs is: az egész világot uralmuk alá hajtani igyekvő politikai nagyvállalkozók smárolják le egymást. Merthogy a két hamburgercég is politikai nagyvállalkozóvá vált. Már rég nem számít, hogy a húsnak nevezett fűrészpor hol finomabb vagy kevésbé egészségtelen, már rég nem azzal próbálnak minket meggyőzni, hogy náluk jobbak az ízek vagy kevesebb a kajában a transzzsír. Hanem az nyer, aki többet és hangosabban tud jóemberkedni, hangzatos politikai nyilatkozatokat tenni, megfelelni – pontosabban segget nyalni – a politikailag korrekt liberális kánonnak.

És még mielőtt bárki félreértené, illetve a libsevikek szándékosan félremagyarázzák, nem, nincs itt semmi homofóbia. Senkit nem szabad, hogy bármilyen hátrányos megkülönböztetés érjen, sem a szexuális orientációja, sem valamilyen betegsége, fogyatékossága, bőrszíne vagy bármi hasonló miatt. De ne legyen kötelező szeretni, ne tolják az arcunkba, mindenféle jóemberkedés, széplelkeskedés formájában. És ez a legsunyibb, legaljasabb abban az érzékenyítésben, amit a meleglobbi – meg számos más liberális érdekcsoport is – folyamatosan tol elénk.

Állandóan bizonygatni kell, hogy mennyire elfogadóak vagyunk. A multicégeknél, ha nem veszel részt a Pride-on – ami már egy teljes hónap – simán kirúgnak. Gyerekkönyvtárakban meseórákat rendeznek óvodásoknak, amit transzvesztiták tartanak, és olyan meséket olvasnak, hogy worm loves worm, vagyis kukac szereti a kukacot. Amikor ezt számon kérjük, az egészet tagadni, de legalábbis bagatelizálni szokták a progresszívek, hogy nem, ilyen nincs, nem is az történik…De.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2020. szeptember 16. 15:27
https://kuruc.info/r/2/217986/ Erről ajvékolj, Fingós Diszkós!
MayorAnna
2020. szeptember 16. 15:26
Fingós Diszkós! Hitelesebb lennél, ha a Toldi mozi pedofíliával fűszerezett-gyermekeknek is szánt!, mert korhatár nélküli-buzi filmfesztivál táján söprögetné ITT, BUDAPESTEN, Finnország helyett. Lenne itt, helyben a NER-nek tennivalója buzipropaganda ügyben bőven! Azzal foglalkozzatok, ne az ötödik szomszéddal, képmutató szarok.
Vakfolt
2020. szeptember 16. 13:57
Négy bekezdés. Az első vázolja a szitut. A második kimondja a szentenciát. A harmadik a kötelező amúgysemmibajomnabuzikkal hitvallás, hogy a libernyákok ne ugassanak, de ezt már el sem olvassák. A negyedik kis hőbörgés a véleményterroron. Közben a harmadikban önként aláhajolt a terrornak. A harmadiknak így kellett volna tökösen kinéznie: "És még mielőtt bárki félreértené, illetve a libsevikek szándékosan félremagyarázzák, nem, nincs itt semmi homofóbia. Senkit nem szabad, hogy bármilyen hátrányos megkülönböztetés érjen, sem a szexuális orientációja, sem valamilyen betegsége, fogyatékossága, bőrszíne vagy bármi hasonló miatt." helyett: És most nem teszem meg a kötelező "nem vagyok #fób, és semmi bajom a # kisebbségekkel" köröket, aki ki akarja forgatni a szavaimat, úgyis megteszi, akár hajbókolok a véleményterrornak, akár nem.
billwilson
2020. szeptember 16. 12:49
szia jeszy hogy szuperál az új játszótér, a pesti tv, amit vett neked orbi bácsi (a lopott pénzen)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!