Nem, nem kell mindenkit szeretni

2020. szeptember 16. 15:46

Tudjuk a libernyákoktól: ha neked nem tetszik az érzékenyítés, az csakis azért lehet, mert magad is látens meleg vagy.

2020. szeptember 16. 15:46
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„De miért is csodálkozunk? A homoszexualitás tökéletes normalizálása után szép lassan bekúszik az életünkbe az újabb perverzió, a pedofília szalonképessé tétele is. Már évek óta zajlik ebben is a társadalom lassú, gondos finomhangolása. És ne feledkezzünk meg Jeffrey Epsteinről, az amerikai milliomosról sem, aki egy külön kis karibi szigetet tartott fenn az »érzékenyítés« céljából, és magasrangú demokrata politikusokat, többek között Bill Clintont, meg a hollywoodi celeb haverjaikat látta vendégül egy kis gyerekszexre. Aki aztán, miután lebukott és lecsukták, a börtönben, 24 órás személyes és kamerás felügyelet mellett öngyilkos lett. Vagyis pontosítsunk: megöngyilkolták.

És hát az összes klasszikus gyerekmesét elkezdték átalakítani. A királylányt ma már nem egy herceg menti meg, hanem kettő, akik a végén a királylány helyett egymás iránt gyúlnak szerelemre. Persze a királylány miatt sem kell kétségbeesni, ő a gonosz boszorkával jön össze. Vagy a sárkánnyal, aki nem is gonosz, csak egy társadalmi konstrukció az, hogy falvakat égetett fel…

De vajon hol a határ? Mit mutatnak még a gyerekeknek? Hát muffot. Vagyis brét; a mesét olvasó »királynőről«, vagyis drag queen-ről kiderül, hogy mint a viccben a menyasszonynak, pöcse van. De tudjuk a libernyákoktól: ha neked nem tetszik az érzékenyítés, az csakis azért lehet, mert magad is látens meleg vagy, titokban te is szeretnél közéjük tartozni. Ez a kedvenc toposzuk. Szóval ha okádsz a spenóttól, az nyilvánvalóan amiatt van, mert legszívesebben úgy öntenéd magadba, mint Popeye, a tengerész. Csak nem mered vállalni…

Pedig valójában csak arról van szó, hogy nem tetszik nekünk, hogy tapsolni kell, hogy kötelező rajonganunk és magunkévá tennünk a libsi előírásokat. És ha nem, akkor persze jönnek a szokásos stigmák. Homofób vagy, rasszista vagy, náci vagy… Merthogy ugyebár love is love. Szeressük egymást, világbéke, stb.

Nem. nem kell mindenkit szeretni. El kell fogadni, nem szabad diszkriminálni, de igenis lehet véleményünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nietzsche
2020. szeptember 17. 11:21
Jeszenszky Zsoltot láthatóan nagyon izgatja ez a téma. A melegség, pedofilia és a másság összekötése az ellenzékkel. Ez biztos nagyon izgi. Csak azt nem tudni, hogy azért mozdul e rá erre, mert tudja, hogy így lehet olvasottságot szerezni a rendkívül toleráns jobber-konziknál, vagy mert tényleg izgatólag hat rá a másság. Nem is tudom melyik a nagyobb gáz! :))))
Senye Péter
2020. szeptember 17. 06:34
A lényeg: milyen emberi kapcsolatok szüntethetik meg az emberiség civilizált részének eltűnését?
matyi lúdas
2020. szeptember 16. 20:40
https://i.imgur.com/mllHtfr.jpg
matyi lúdas
2020. szeptember 16. 20:40
https://i.imgur.com/lMMkTqa.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!