Harminc vadonatúj, környezetbarát buszt állítunk októberben forgalomba a budapesti buszközlekedésben

2020. október 27. 23:09

Száz százalékban kormányzati finanszírozásban. Budapest munkahely, nem csatatér.

2020. október 27. 23:09
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Twitter

„100% kormányzati finanszírozásban 30 vadonatúj, alacsonypadlós, akadálymentes, légkondis, környezetbarát buszt állítunk októberben forgalomba a budapesti buszközlekedésben. Hetente 200 ezer utas utazik velük gyorsabban és kényelmesebben. Budapest munkahely, nem csatatér.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti1
2020. október 28. 08:57
Vajon Karigeri beengedi a fővárosba ezeket a buszokat?
néhai Ch.Pilot
2020. október 28. 06:45
Sajnos nincs igazad kedves Balázs, Buzipest csatatér. Ők tették azzá, a liberális idegenszívűek (sőt, előre be is jelentették az önkormányzati választás előtt). Én speciel nem 30 buszt, hanem 30 tankot küldenék oda. De hát ti tudjátok...
kunfia
2020. október 28. 03:41
Év elejére volt ígérve. "A kormány 3,2 milliárd forintnyi támogatást ígért tavaly nyáron a BKV-nak arra, hogy a 3-as metró miatt kieső utasszállítási kapacitást pótlására új buszokat szerezzenek be. Az erről szóló kormányhatározat felhívta a Miniszterelnökséget vezető minisztert- Gulyás Gergelyt, hogy kössön támogatási szerződést a projekt "tényleges megvalósítójával", a BKV Zrt.-vel. Gulyás Gergely azonban mostanáig ennek nem tett eleget, a BKV sürgető levelére sem válaszolt. A határozatban szereplő határidőig, január végéig nem érkezett meg a forrás a BKV-hoz. " Azaz hazudtak,hazudnak. "30 vadonatúj, alacsonypadlós, akadálymentes, légkondis, környezetbarát buszt állítunk októberben forgalomba a budapesti buszközlekedésben." Október 28.án még ígérik,hogy októberben majd... Elvtársak,itt a hónap vége! Mikor hazudik egy orbánista?Ha jár a szája.
Gyéressy Károly
2020. október 28. 00:21
Szép. De egyre jobban unom ezt a Karácsony-Fürjes (kormány) csatát, melyben mindegyik minden nap tapos egyet a másikon, majd elmondja, hogy együtt kell működni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!