A magyar külügy lassan kifejezhetné őszinte aggodalmát a választások tisztasága miatt

2020. november 05. 18:14

Úgy barátilag.

2020. november 05. 18:14
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A magyar külügy lassan bekérethetné az amerikai ügyvivőt és kifejezhetné őszinte aggodalmát a választások tisztasága miatt. Úgy barátilag.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2020. november 07. 20:30
Ad1. Sok mindenben nem értek egyet Schifferrel. Ad2. Schiffer az egyetlen komolyan vehető nem kormánypárti közéleti szereplő. Ad3. Hogy Schiffernek mik voltak az ősei az csak Schiffer szempontjából érdekes. Ne Schiffert minősítsük olyan cselekedetekért, amit az ősei követtek el. Ad4. Ha lehámozom Schiffer mondandójáról az általam, mint Fidesz szavazónak, elfogadhatatlan gondolatokat, még akkor is javában marad számomra értékes mondanivaló. Sokkal több, mint az összes ellenzéki katyvasz összes mondandója. Ad5. Schiffernek gondolatai vannak. Az összes többi ellenzéki csak süketel. Ad6. Az előzőből következik, hogy Schiffer szellemileg kimagaslik az ellenzéki posványból. Számomra a legfontosabb üzenete: Európában az ateista is keresztény. Érdekes, hogy az ateisták - hatalmas szellemi fölényük tudatában (Ez csak irónia, hiszen többségük buta, mint a segg) - képtelenek felfogni a jelentés tartalmát. Pedig ünneplik a húsvétot, a karácsonyt, a római jog szabályai és nem a Saría szerint élik az életüket. Meg a szüleik, nagyszüleik, az őseik is így éltek.
Feri70
2020. november 06. 09:00
Gondoljuk el ha mondjuk ugyanez történne Oroszországban.
Feri70
2020. november 06. 08:58
Teljesen jogos. De legalább Brüsszel, az EU, Bizottságostul, Parlamentestül, is aggódhatna egy kicsit, és kilátásba helyezhetne a valamiféle szankciót.
yndi
2020. november 06. 08:50
András, ne tettesd magadat ostobábbnak, mint amilyen vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!