Teljes érdektelenségbe fulladt az európai parlamenti LIBE bizottság vitája

2020. november 30. 20:48

Ebből is jól látszik, hogy az európai intézményeknek is kellemetlen teher már ez az ügy.

2020. november 30. 20:48
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Újhelyi István és a magyar ellenzék erőlködése ellenére ismét teljes érdektelenségbe fulladt az európai parlamenti LIBE bizottság vitája! Az ülésen sem a nemzeti kormányok, sem a német soros elnökség nem vett részt és az EP képviselőkből is csak hatan kívántak felszólalni.

Ebből is jól látszik, hogy az európai intézményeknek is kellemetlen teher már ez az ügy. A baloldal megalapozatlan támadásai lassan süket fülekre találnak. A LIBE-komédia megbukott, és ezen már nevetni sem lehet.

Irigylem azokat, akiknek a koronavírus-válság közepette ideológiai alapon történő nyomásgyakorlásra is jut ideje. Míg a demokratikusan megválasztott magyar kormány a járvánnyal küzd, az EP LIBE szakbizottsága továbbra is mindent megtesz, hogy mondvacsinált okokból minket támadjon. A 7. cikk szerinti eljárásokra hivatkozva a LIBE balliberális és migrációpárti képviselői ma délután is elmondták a szokásos Magyarországgal szembeni lózungokat.

A hab a tortán, hogy még a decemberre tervezett meghallgatás is elmarad a Tanácsban a 7-es cikkelyes eljárás kapcsán.

Against all efforts of MEP István Ujhelyi and the Hungarian opposition, in the absence of interest, only six MEP wanted to intervene in the LIBE debate! Neither the German Presidency nor the national governments took part in the debate. All this proves that this matter is nothing but an unpleasant burden to the European institutions. Unfounded attacks by the left are gradually falling on deaf ears. The LIBE-comedy has failed, and one cannot even laugh about it.

I envy those who have time for exerting ideological pressure during the coronavirus crisis. While the democratically elected Hungarian government is busy tackling the pandemic, the EP's LIBE committee’s malicious crusade, based on falsehoods, continues.

Referring to the Article 7 procedures, LIBE's leftist pro-migration representatives echoed their usual mantra against Hungary this afternoon.

The icing on the cake is that even the hearing scheduled for December will be cancelled in the Council on the Article 7 procedure.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nolen
2020. december 01. 11:24
Le a kalappal Varga Judit előtt. Végignéztem/hallgattam a BBC HardTalk interviewját. Nagyszerüen megállta helyét minden szempontból, mindezt angolul ! Nem véletlenül lett belőle miniszter. https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/videos/116617290106414
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 01. 10:24
Judit miniszternek igaza van. Senkit nem érdekelnek az emberi jogok ksihazánkban. Inkább adjunk minden hatalmat és pénzt egy embernek, ez már annyiszor bejött a magyar történelemben.
tevevanegypupu
2020. december 01. 08:42
Nem hinném, hogy akad még egy ország, ahol ilyen ócska bolsevik ellenzék lenne, akik azon dolgoznak, hogy tönkretegyék Magyarországot..hol a fenében van még Európában egy ilyen, az ávh-tól származó társaság mint ezek. Budapest lakosságának köszönhetően még mindig létezhetnek a közéletben..most már az unokák is.. Dobrev, Donáth és társulatuk az unióban..hihetetlen..
Biedermann
2020. december 01. 08:36
Miért, mondta volna,hogy Ő viszont gerjed rád?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!