Egy napig ti irányítjátok a napomat

2020. december 16. 20:42

12 óráig ti dönthettek, hogy mit csináljak.

2020. december 16. 20:42
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

"Egy napig ti irányítjátok a napomat. 12 óráig ti dönthettek, hogy mit csináljak. Kicsit jobban beleláthattok, hogy mit csinál egy politikus karácsony előtt, home office-ban, koronavírus idején. Ti hogyan készültök az ünnepekre? Írjátok meg kommentben! Ha tetszett a videó, lájkoljátok és iratkozzatok fel a csatornámra!"

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2020. december 28. 04:42
Gyurcsány Ferenc elnök/DK/,de ki Ő nektek, úgy mint : Jakab Péter és 7 alelnöke / Jobbik/, Kanász-Nagy Máté és Schmuck Erzsébet társelnökök /LMP/, Tóth Bertalan-Kunhalmi Ágnes társelnökök /MSZP/, Fekete-Győr András elnök /Momentum/, Karácsony Gergely- Szabó Tímea társelnökök /Párbeszéd/, elmondhatjátok, mert a többségnek nincs rá szó, nincs rá fogalom, ahogyan a választás nélküli, csupán önmagát kooptált falkavezéretek orrotoknál fogva vezet benneteket a jól bevált lenini úton, a Semmibe? A választók többsége ugyanis, még akkor sem fogja a Kun Béla - Rákosi Mátyás - Nagy Imre - Kádár János kommunista politikai meghatározók eszmei és biológiai örököseire és velük csak érdekből és elvtelenül szövetségbe forrottak tarkabarka Siserahadára adni a voksot, ha az előválasztás illegitím és ócska szerepjátékot legitímnek, még akár Szentírásnak is tekintitek, de még azért sem, hogy az egész a benősüléssel lett Pünkösdi Királynak a Lenni vagy nem lenni kérdése egyben!
daermon
2020. december 17. 15:36
Én a fejenállást aztán a záróizmok elernyesztését javaslom!
BobbyBacsi
2020. december 17. 12:21
Soha nem hittem hogy ezt mondom vagy írom,de akkor már inkább a Győuike show-t nézem.Mert Ő csak szimplán félkegyelmű,de te még rosszindulatú ganyé ripacs is vagy Ferkó!Hogy úszott volna cápa a magzatvizedben :(
zakar zoltán béla
2020. december 17. 12:17
Dumi Gogó lotya potya...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!