A magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni

2021. február 13. 07:11

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privát szféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé.

2021. február 13. 07:11
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni.

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privát szféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől.

Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 490 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
graycivil
2021. február 14. 19:00
Szerintem egyértelmű, hogy Varga asszonyság nem szegte meg a házasság szentségét az érzelmi oldalról nézve. Valószínűleg semmi érzelmi törés nem történt. Tehát szerintem ezért nem szabad támadni a NER-főnökasszonyt. Egyszerűen elválnak, mert így megkerülhetők szerintük a milliárdos ("(majdnem) 0 Ft kezdőrészletű", helyettük lényegében az állam által törlesztett hitelű) ingatlanberuházások kizáró tényezői. Az állami befolyással való visszaélés szerintük nem ütközik a keresztény tanítások dogmáiba.
szotyiratöbbpénzt
2021. február 14. 09:41
Tényleg ne tegyék! De akkor senkiét. Persze az is megfontolandó, hogy vélt politikai haszonszerzés reményében ne PR-kodjunk a gyerekeinkkel, ugye Judit asszonyság... Különösen, amikor azt látjuk, hogy a keresztény családmodellt promózó potentátok gyakran csak úgy összeállnak egy időre ezzel-azzal, mint a lovak nyáron az árnyékban.
syphax
2021. február 14. 07:31
TÖKÉLETESEN IGAZA VAN KEDVES JUDIT, MÉLYENTISZTELT MINISZTERASSZONY! AZ ÖNÖK MAGÁNÉLETE ÖNÖKÖN KIVÜL NEM TARTOZIK SENKIRE! ISTEN ÁLDÁSÁVAL!!!
illibernyák
2021. február 13. 18:55
Megdöbbentő mennyire jók a hozzászólások a Blikk cikk alatt.. Érdemes olvasgatni. Persze vannak birkák ott is, de a többség nagyon jól látja. Azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek.... Kiköltekeztek.... Bevásároltak ingatlanból, van egy vagon hitel, visszafizetendő, lenyúlt CSOK, majd elválnak.... Országvezetést jogászokra bízni annyi, mint kecskére káposztát. Ha érdekeik kívánják, bármit törvényesítenek. Akár a közpénz átmenetelét magánvagyonba is. Ha a Jóisten valóban ikszre játszik, akkor jön egy másik jogász csapat egyszer, aki a törvényesített csalásokat törvényteleníti és számonkéreti... https://www.blikk.hu/aktualis/politika/varga-judit-igazsagugyi-miniszter-valas-ferj-magyar-peter/zl850sq
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!