Aggodalommal tapasztalhatjuk a liberális nyílt társadalom előretörését

2021. február 02. 13:32

Ebbe a liberális gondolkozásba nem férnek bele a másként gondolkozók.

2021. február 02. 13:32
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Aggodalommal tapasztalhatjuk a liberális nyílt társadalom előretörését, ami abban érdekelt, hogy elpusztítson minden közösségi értéket és az egocentrizmust, az önmegvalósítást és a fogyasztást tegye meg világunk alapkövének.

Ebbe a liberális gondolkozásba nem férnek bele a másként gondolkozók.

Nem fér bele a vallás, a nemzet, a hagyományos családmodell vagy a ragaszkodás kultúránkhoz, népszokásainkhoz.

Helyette van gender-ideológia, keresztényüldözés, technológiai vélemény diktatúra, a nemzetek lebontása és a szürke egyentársadalom kialakítása, ahol mindenkinek liberálisnak és egyéniségnek kell lennie.

De a történelem sokszor bebizonyította már, hogy az inga kileng. Minden hatást megfelelő ellenhatás követ.

Ne féljünk hát, mi, akik hiszünk abban, hogy az élet több puszta létezésnél. Ne féljünk akkor, amikor a keresztelés ellen agitálnak. Hamarosan húsvét lesz

We experience with great concern the breakthrough of the liberal open society with the interest in destroying all community values and egocentrism, and to make self-realisation and consumption the foundation stone of our world.

In such liberal thinking, not any other thinker can fit in.

Religion, nation, traditional family model, or insistence to our culture, traditions have no place in that either.

Instead, there is gender ideology, Christian persecution, a technological dictatorship of opinion, destruction of nations, and the creation of a grey uniform society in which everyone must be liberal and an individuality.

History, however, has proven several times that the pendulum can swing-out. Each action is followed by a counteraction.

Let's not be afraid then, we, who believe that life is something more than simple existence. Let's not be afraid when they agitate against baptism. Easter is soon”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. február 03. 06:00
Az a gond, hogy ez a Liberális nyílt társadalom sem nem liberális pláne nem nyílt. Ez haszonélvezőkre és elszenvedőkre épülő társadalom, ahol a haszonélvezők leválthatatlanok és bírálhatatlanok, az elszenvedők pedig páriák.
gmed65
2021. február 03. 01:54
A keresztelést természetesen abszolút helytelen lenne betiltani, mert tulajdonképpen ezzel válik valaki tagjává bármelyik egyháznak is. Legfeljebb járványveszélyes időben a részt vevők számát kell korlátozni. És mellesleg ez mindig is családi esemény volt a vallásos családokban. Egyes egyházakban viszont általános alapelvként mondják ki, hogy 8 éves kor alatt senkit sem helyes megkeresztelni, csak akkor, ha az illető már személyesen is tudja ezt kérni a pap és családja előtt. Egy kiskorú 8 év alatt, egyes vallások szerint, bűntelenül születnek, így szükségtelen a gyermekkorú keresztelés gyakorlása szerintük. Ha viszont persze életveszélyben van a kiskorú személy, akkor fiatalkorban is meg kell természetesen keresztelni őt. Ezzel szemben a katolikus tanítás szerint azért is KELL a kis korban történő keresztelés, hiszen mindannyian Ádám és Évától kezdve bűnben születtünk, és e bűn alól szükséges minél előbb megszabadulni, amit a keresztelés szimbolizál ('eredendő bűn')
Robur
2021. február 02. 22:44
Valláskárosult hülye.
az ember
2021. február 02. 19:29
Erőteljesen mennek az ad hominem érvek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!