Vagy fókuszáljunk inkább a kormányváltásra?

2021. április 13. 10:40

A konzervatív gyereknevelés számára elfogadható eszköz a kiskorú gyermek testi fenyítése?

2021. április 13. 10:40
Schilling Árpád
Facebook

„A konzervatív gyereknevelés számára elfogadható eszköz a kiskorú gyermek testi fenyítése? Két és öt éves kora között kell tisztázni a szülőnek a gyerekkel, hogy mit szabad és mit nem, és ha ezt nehezen érti meg, akkor akár pofon is lehet ütni? A gyereknek éreznie kell a határait és az apa autoritását? Ha nem érti meg sokadjára, hogy a járda végén meg kell állnia, akkor a fenekére kell csapni?  – Én szégyeltem már magam ennél sokkal kevesebbért is. Bocsánatot is kértem a gyerektől. – Hogy fogunk itt szavazni? Vagy hagyjuk a csudába a gyerekeket, fókuszáljunk inkább a kormányváltásra?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. április 14. 08:02
Inkább ti a faszverésre koncentráljatok, szólóra meg kérjétek fel Gréczy Zsolt bácsit!
Szerintem
2021. április 13. 20:27
Tényleg mennyivel nemesebb dolog, hormonkezelni, megcsonkítani, átoperálni a gyerekeket. Az aztán az igazán gyerekbarát.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 13. 18:18
Árpád! Inkább váltsd ki Lilla gyógyszereit, ne engedd, hogy igyon rá, ha lehet egyáltalán ne tarts otthon alkoholt. Egyébként pedig abszolút irreleváns a véleményed. #egyszerűensenkikvagytok
Magyarok Pásztora
2021. április 13. 17:26
Írjanak amit akarnak csak vissza ne jöjjenek, sőt hívják ki az egész komcsi-femcsi-libsi csürhét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!