Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Támadják a csókjelenetet a Hófehérkéből, mert nemi erőszak

2021. május 04. 20:41

A játékot és a mesét támadók szerint a herceg csókja erőszakos közeledésnek számít.

2021. május 04. 20:41
Tibi atya
Tibi atya blogja

„Az újranyitott Disneylandben felújított »Hófehérke« hullámvasút verte ki a biztosítékot a progresszívoknál. A vidámparkot kritika érte, amiért a mesén keresztül a nem megfelelő közeledést propagálják. A játékot és a mesét támadók szerint a herceg csókja erőszakos közeledésnek számít, Hófehérke ugyanis nem volt olyan állapotban, hogy beleegyezhessen – számol be a Daily Mail.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. május 06. 12:43
Be kell tiltani az udvarlást, mert az mindig offenzív. Sőt be kell tiltani a hímivarsejteket, mert azok a szegény magatehetetlen petesejtekbe hatolnak be, és ugye nem történt előtte hitelesített beleegyezés.
Name7
2021. május 05. 18:51
Régi történet ez a hülye panaszkodás a mesével kapcsolatban. A plogresszívok agya helyén saláta van 1. Hófehérke olyan állapotban volt, h megkérdezhette a királyfi? 2. Ha nem csókolja meg, akkor mi lett volna Hófehérkével? 3. Csak szerelmes csók ébresztheti föl! Ki az, akit a szerelme csókja zavar? Jó, oké, biztos büdös volt a szája. De akkor a 2. pont lép életbe. Örök szunya = halál!
Mátyás01
2021. május 05. 11:47
Így van, ne csókolja meg és dögöljön meg hófehérke. Végül is ha valakit baleset ér és én szájon át mesterségesen lélegeztetem, az is szexuális zaklatás.
redhaven
2021. május 05. 08:55
Az nem játszik progresszívéknél,hogy a henci ivott a keceli kannásból,és elszabadultak az indulatok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!