Fidesznek megint nem sikerült az igazmondás

2021. június 10. 09:01

A fékezhetetlen agyvelejű Hollik István a minap azon háborgott, hogy a belvárosban, csúcsidőben, pár száz métert gyorsabban lehet megtenni gyalog, mint autóval.

2021. június 10. 09:01
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Fidesznek megint nem sikerült az igazmondás. A fékezhetetlen agyvelejű Hollik István a minap azon háborgott a Facebookon, hogy a belvárosban, csúcsidőben, pár száz métert gyorsabban lehet megtenni gyalog, mint autóval. Ez valószínűleg a világ összes nagyvárosában így van, leszámítva azokat, ahol a belvárosba egyáltalán nem is lehet autóval behajtani. Egy újságírói kérdésre válaszolva azt javasoltam képviselő úrnak, hogy ilyen esetben esetleg szálljon ki az autóból és menjen gyalog. Erre a Fidesz elárasztotta a Facebookot azzal a hazugsággal, hogy ezt én a budapesti autósoknak üzenem. Ez természetesen nem igaz. Budapesten sok dugó volt, Tarlós István főpolgármestersége idején ugyanis a másfélszeresére nőtt a városban az autóforgalom, viszont elmaradtak fontos beruházások, amiket most nekünk kell pótolni. Zajlik a 3-as metró – az ország legforgalmasabb közösségi közlekedési infrastruktúrája – belvárosi szakaszának a felújítása és elkezdődött a pesti alsórakparté is. És a jövő héten a Lánchíd felújítása is abba a szakaszba lép, amikor már az autósok sem használhatják. Köszönjük a városban közlekedők türelmét! A Fidesztől pedig azt kérjük, hogy szálljanak le a hazugságvonatról és menjenek a..., menjenek gyalog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2021. június 11. 08:30
pöcsfej.
kitiltott
2021. június 11. 06:35
El kellene venni tőle a kéklámpás Skoda SuperB t amivel sutyiba közlekedik.. Egy igazi vadbarom sofőrrel a buszsávokban..
kitiltott
2021. június 11. 06:28
De de. DR prof Kamugeri mivel nemcsak Hollik úr ül a dugóban és valószínú nem csak neki nem tetszik hogy dugóba ül azoknaj üzeneted ezt akik a Személyautót napi használati eszköznek használják mert együtt szeretnének utazni a családjukkal gyermekkel. Te ezt nem értheted..
zuriktodor
2021. június 11. 06:21
látványos közlekedési káoszba taszította az egész várost. igazi béna balfék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!