Legalább a gyerekeket hagyjuk békén

2021. június 18. 21:11

Ezért támogattam a pedofiltörvény módosítását.

2021. június 18. 21:11
ifj. Prózsa István
Vasarnap.hu

„Az alapvetés, ahonnan kiindulok, tehát az, hogy az én Uramhoz és az Ő Igéjéhez ragaszkodva vallom, hogy az LMBTQ-ideológia mint olyan, rendkívül káros, mivel olyan életformát propagál, ami az isteni rendelkezéssel ellenkezik, s melyről az Ige azt tanítja, hogy aki ezekben él, az az Isten országát nem örökölheti – vagyis, nem lehet részese a mennynek, csak a kárhozatnak. Legalábbis, ha ebből nem tér meg – a Szentírás alapján azt is vallom, hogy a különböző szexuális devianciákból is van lehetőség a szabadulásra, s az új élet kezdésére Krisztussal.

Ugyebár gyakori érv, hogy attól, hogy valakit érzékenyítenek az LMBTQ-ideológiára, még nem lesz homoszexuális. Attól, hogy valakinek azt mondják, hogy normális a nemváltás, még nem lesz transznemű. Ez úgy, ahogy van, hazugság.

Sajnos igazolható, bizonyítható tény, hogy azokban az országokban, államokban, ahol a genderérzékenyítés az iskolákban legális és mindenütt jelen van, ott a fiatalok körében masszívan megnövekszik azok száma, akik nem heteroszexuális férfiként vagy nőként azonosítják magukat. A »born this way« (= így született) jelszava nemes egyszerűséggel egy hazugság, amelynek ma már tudományos cáfolata is van – arra viszont jó, hogy elhallgattassák vele az »érzékenyítés« iránt kritikus hangokat, majd erre hivatkozva biztathassák adott esetben már óvodáskortól a gyermekeket, hogy bátran próbálkozzanak mindkét nemmel, »kísérletezzenek« a szexualitás terén, s ne hagyják, hogy a »heteronormatív« keretek közé szorítsák őket. Egyértelmű tehát, hogy a fiatalok számára nem azt hirdetik (sajnos, sokszor hazai iskolákban is), hogy »aki LMBTQ személy, az így született«, hanem az a cél, hogy a fiatalokat eltántorítsák a hagyományos nemiségtől, s a férfi-nő Isten által rendelt kettősségében kiteljesedő házasélettől.

Nem véletlen ez – itt jön képbe a kultúrmarxizmus, mely nagyon mélyen bele van gyökerezve a különböző progresszív ideológiákba, s melynek egyértelműen célja a hagyományos családmodell és a hagyományos nemi szerepek lerombolása (mindennel együtt, ami a keresztény értékrend része) annak érdekében, hogy kiteljesíthesse az új világot, a megálmodott utópiát. Csak egy baj van – hogy minden utópia, amikor megvalósítják, földi pokol lesz. A klasszikus marxizmussal sem volt másképp – a Nyugatra szabott, az emberi kultúra társadalommérnöki átalakítását kitűző mozgalom viszont sajnos, látványosan sokkal sikeresebb az újabb földi pokol megvalósításában, mint a korábbi verzió.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. június 19. 10:03
"Ugyebár gyakori érv, hogy attól, hogy valakit érzékenyítenek az LMBTQ-ideológiára, még nem lesz homoszexuális." Hanem "náci" lesz, meg "homofób". :-)
Akitlosz
2021. június 19. 10:02
"Sajnos igazolható, bizonyítható tény, hogy azokban az országokban, államokban, ahol a genderérzékenyítés az iskolákban legális és mindenütt jelen van, ott a fiatalok körében masszívan megnövekszik azok száma, akik nem heteroszexuális férfiként vagy nőként azonosítják magukat." Van egy tudomány. Úgy hívják, hogy logika. Már régen rossz, ha a fentiek belátáshoz valakinek bizonyíték kellett. Előre láthatóan törvényszerű volt, hogy a fentieknek ez lesz a hatása. Utánozás majomszokás, csakhogy az emberek még inkább utánozzák egymást, mint a majmok. Abból tanulnak ugyanis. Főleg a gyermekek a felnőtteket. Tehát ha a gyermekeket felnőttek a buzulással, "genderekkel"meg a transzhülyeséggel traktálják az iskolákban, sőt az óvodákban, akkor mérget lehet rá venni, hogy lesznek gyermekek, akik hinni fognak nekik. És "rájönnek", hogy ők tulajdonképpen "transzneműek". Ami máskülönben soha életükben eszükbe nem jutott volna, ha nem hallottak volna erről a tudománytalan teóriáról.
Akitlosz
2021. június 19. 09:55
Ennyi nem elég. A felnőtteket sem kellene engedni hagyni csesztetni a buzulással. Tehát úgy általában is korlátozni kellene a propagandát. Persze szólásszabadság van, de mennyiségileg. Véleménye van, elmondja, OK. De ne naponta A Mandiner napi sokszor, amely állítólag kormánypárti "konzervatív" :-) újság, nyomatja a témát. Nem lesznek így a zsidók féltékenyek? Ja nem, mert nagy az átfedés!
jamborz
2021. június 18. 21:51
Minőségi érvelés....kedves szomszéd....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!