Néppártosodó fajgyűlölő

2021. július 31. 07:29

Tóth kitakarította a Facebook-oldalát, a posztok azóta nem elérhetők – ez a néppártosodás.

2021. július 31. 07:29
null
Bácskai Balázs
Magyar Nemzet

„A baloldal Bíró László után egy újabb köznyelvi értelemben vett elmebeteget indít az ellenzéki előválasztáson. Mielőtt rátérnénk Tóth Péter személyére, emlékeznek még Bíró Lászlóra? Ő volt az, aki zsidó turistákat »tetűcsúszdásoknak« minősített. Amikor a riporter kérdőre vonta kijelentéséért, akkor Bíró úgy válaszolt: a Jobbik választási veresége miatt apátiába esett, ezért zsidózott. Az apátia és az antiszemitizmus közötti összefüggést már nem fejtette ki Bíró, logikailag talán a legvalószínűbb megfejtés: »a zsidó világ-összeesküvés részeként jutott hatalomra a Fidesz« – gondolhatta a néppártosodott jobbikos politikus 2018-ban. E mögé a Bíró László mögé aztán felsorakozott az ellenzék Karácsonyostul, Gyurcsányostul, Kunhalmistul. Pedig ha az olvasó visszaemlékszik a régebbi időkre, akkor már olyankor »náciveszély« volt az egész országban, amikor egy apró faluban együtt szavazott a Fidesz és a Jobbik arról, hogy lekaszáltassák-e a vízelvezető árok partját.

Arra talán még a politikai hírek rutinos fogyasztói sem számítottak, hogy sikerül az előválasztás során egy olyan jelölt mögé felsorakoznia a baloldal legerősebb pártjainak (a DK-nak és a Jobbiknak), akihez képest Bíró László csupán a Hitlerjugend fiatal kamaszoknak fenntartott Deutsche Jungvolk egységébe férne be. A szegedi Tóth Péter munkásságát a 24.hu foglalta össze 2014-ben. Mint írták, nyilvánosan követelt fajvédelmet, megszüntetné Szlovákiát, »bibsizik« és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőíti. Megköszönte párttársai­nak azt is, hogy a megye egyetlen iskolájában sem kértek zsidó hitoktatást. Mindent elöntő liberális sz…rról, söpredékről, genetikai hulladékokról is értekezett. Akkor Tóth levonta a tanulságot: kitakarította a Facebook-oldalát, a posztok azóta nem elérhetők – ez a néppártosodás.”

Kép forrása: Tóth Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2021. július 31. 10:24
A Jobbikot az MSZP-SZDSZ kreálta, hogy így ijesztgesse nácizmussal a szavazóit. A teljes kádári titkosszolgálati hálózat a rendelkezésére állt.
Gèbi
2021. július 31. 09:45
Tóth Pétert személyesen ismerem és egy ízig vérig megélhetési politikusról beszélhetünk, akinek nincsenek elvei, értékrendje, becsülete. Egyetlen dologban hisz, hogy az ő megélhetése mindig attól függ éppen aki beígér neki néhány üveggyöngyöt. Amikor leváltották a szegedi lyobik éléről (azt nem tudjuk, hogy tagság volt-e) akkor az önkormányzatnál kreáltak neki Botkáék egy zsíros "zabhegyezői" állást, nehogy éhen haljon.
Memhölczer
2021. július 31. 09:34
A cikkben a legjellemzőbb: "Az egykori Demokratikus Charta tagjai most elnémultak, amikor alapítójuk egy nácival kampányol. " -- Ebből levonhatjuk az egész balib (értelmiségi vagy nem) komolyságát, szavahihetőségét, elvszerűségét: a rothadás gyermekei.
Memhölczer
2021. július 31. 09:32
De figyeljétek meg, hogy néhány baloldali értelmiségi hümmögés mellett az egész fölött elsiklik a pártmédia. Ezek nagyobb bűnözők, mint bárki a rendszerváltoztatás óta. Nem engedhetjük meg a hatalomra kerülésüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!