Amikor a 444.hu rossz helyen keresi a náciveszélyt

2021. augusztus 06. 08:01

Csupán a helyszínt, a dátumot és a főszereplőket nem sikerült eltalálniuk.

2021. augusztus 06. 08:01
null
Bácskai Balázs
Magyar Nemzet

„Semmi baj, segítünk! A helyszín Szeged, Széchenyi tér, az időpont pedig 2021. július 28. szerda, 18:15. Ekkor ajánlotta Gyurcsány Ferenc a szegedi baloldali választók figyelmébe Tóth Pétert, egy helyi fajgyűlölő politikust.

Tóth előéletéről annak idején részletesen írtak a 24.hu és a 444.hu baloldali portálok. Előbbi felidézte, hogy Tóth »liberális söpredéknek és genetikai hulladéknak« nevezte a homoszexuálisokat, utóbbi pedig talált Prezis slideshowt, amelyben Tóth kifejti »fajvédő« eszméit.

Most, hogy az ellenzék két legnagyobb pártja, a Jobbik és a DK beállt Tóth Péter mögé, a jelölt múltjáról egy árva sort sem írtak. Ám a 444.hu szerint ennél most sokkal fontosabb, hogy Horváth Tamás lett a főszerkesztője a Vasárnap.hu portálnak. Horváth állítólagos bűne az volt, hogy megemlékezett a Kitörés napjáról a 888.hu hasábjain.

Személyes ismeretségünk ellenére sosem beszélgettem vele erről, ezért nem tudom, hogy van-e ebben a háborús eseményben bármilyen személyes érintettsége, harcolt-e ott valamelyik családtagja. Az esemény, a kitörés megítélésére szintén nem vállalkozok alapos ismeretek hiányában. Sőt, szerintem ha ez a téma és Horváth Tamás megközelítése valamilyen magyarországi kisebbséget sért, akkor főszerkesztőként tudomásul kell vennie, hogy erről a kérdésről nem szalonképes az álláspontja. Ez az ő felelőssége és próbatétele lesz.

De hogy a fenébe lehet erről a témáról hitelesen értekeznie a 444.hu-nak, amely közben hallgat Tóth Péter jelöléséről és Tóth múltjáról? Sehogy. Horváth Tamás egy fiatal jobboldali újságíró, aki komoly feladatot kapott azzal, hogy egy még viszonylag friss, kisebb keresztény-konzervatív portált nagyobbá, erősebbé, olvasottabbá tegyen.”

Nyitókép: Tóth Péter Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ooomph
2021. augusztus 06. 08:52
Ezt a szerencsétlen kis nyomorék Tóth pétert, továbbá azokat a műveletlen, saját érdekeit fel nem ismerőket, a megvezethető butákat ne nemzeti szocialistázzátok, nácizzátok, nyilasozzátok, akik a jobbik berkeibe kerültek. Ezek csak zsigeri ostoba prolik, akik azt sem vették észre, hogy a vezetőik zsidók. A nemzeti szocializmus legfőbb ellensége a kommunista. Azt a gagyi összemosást meg egyszer felejtsük már el, hogy a nyilasokból lettek a kommunisták - előfordulhatott ilyen, ám hamis a dallam: ezáltal a nyilasok lettek az ősbűn, abból lettek a komcsik... Mintha a bolsevizmus nem a legősibb talmudista rémdiktatúra lenne, mintha nem a zsidók eszményi uralma lenne.
Valandil
2021. augusztus 06. 08:26
Már a '30-as években oda-vissza átjárás volt a komcsik és a nyilasok között.
Senior
2021. augusztus 06. 08:20
Legyen a dk-jobbik összefogás jelvénye egy szívárványos horogkereszt...
darázs
2021. augusztus 06. 08:17
nácikbóé lesznek a legjobb internácik és fordítva
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!