Genetikai hulladékszövetség

2021. augusztus 09. 10:40

A fajelmélet az fajelmélet. Az egyik a „bibsik” alsóbbrendűségét hirdeti, a másik a magyarokét.

2021. augusztus 09. 10:40
null
Pilhál Tamás
PestiSrácok

„A fajelmélet az fajelmélet, mindegy milyen színű. Az egyik a »bibsik« alsóbbrendűségét hirdeti, a másik a magyarokét. A kettő ugyanaz. Nem csoda, hogy a magyarellenes szélsőbal – a hatalomra jutásért kaparva – keblére öleli a zsidógyűlölő, bibsiző, genetikai hulladékosozó szélsőjobbot. Természetes szövetségesek ők. Egy vérből valók. Már 1920-ban is jól látták, hogy a zsidók jelentik a világ egyik (ha nem a) legfőbb problémáját – valami ilyesmit írt az internetre egy bizonyos Tóth Péter nevű jobbikos figura pár éve. Tehát csak a gond van a zsidókkal, vagyis a »bibsikkel«, ahogyan Tóth bajtárs nevezte őket más helyütt. Emberünk emellett arról is értekezett, hogy a homoszexuálisok »genetikai hulladékok«.

Mindez pusztán azért érdekes, mert ugyanez a Tóth Péter most a Jobbik színeiben indul Szegeden jelölt-jelöltként. S ha az előválasztás jól sül el, ő lesz az állítólag toleráns, befogadó, demokratikus, jogállami, európai (stb.) egyesült ellenzék végső helyi jelöltje is. Brüsszelből és Washingtonból nyilván megkapja majd a kóserpecsétet, választási plakátjaira pedig talán szivárványt is hímeznek. Egyelőre nincs hír róla (vagy én voltam figyelmetlen), hogy a Labrisz, a Háttér Társaság meg a többi LMBTQ-terrorista szervezet tüntetést szervezne Szegedre a súlyosan homofób Tóth jelöltsége ellen. Meglepő. Ja, nem.”

Kép forrása: Tóth Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soma100
2021. augusztus 10. 07:57
A moslék oldal a volt Jobbik szavazóinak orbán-gyűlöletére apellál. Ezek a szavazóknak tök mindegy mit mond a jelölt, csak kellő gyűlölettel beszéljen Orbánról és a jelenlegi kormányról. Miért alakult ki bennük ez az érthetetlen gyűlölet, azon jó néhány pszichológiával foglalkozó szakembernek feladná a leckét. Ez a gyűlölet még úgy is megmaradt, hogy a kormány intézkedéseinek ők is haszonélvezői (CSOK, adórendszer, stb). Ezekkel a szavazókkal sajnos nincs mit kezdeni, mivel még saját maguk sem tudnák megindokolni a viselkedésüket.
Felvidéki MAGYAR
2021. augusztus 10. 07:16
A helyzet az, hogy volt idő, amikor ez a Tóth Péter nevű áruló igazat is tudott mondani!
galancza
2021. augusztus 09. 16:58
Tamás! Hagyjuk márt ezt a nácizást, kurvára unalmas. Pláne hogy t.petya bajtárs soha az életben nem volt antiszemita. Ahogyan sz. csanesz, zazri, jakbinus petya, zakkant k.dani, listázó marci sem. És torotucsek laca sem. Ezek az alakok a kezdetek óta totálisan szélsőbalosok, kozmopliták, magyargyűlölők, mindenben teljesen egylényegűek fletóval,fletóvéval,körmös fiókával, fegyőrrel, végbélszél bettivel,botmixeres katával, libás gordival, magyartalan baluval, cenzor ildivel,stb......t.petyáék korábban taktikai okokból játszották az antiszemitát,rasszistát sörösgyuri, fletó, konce, stb megbízásából.De az utóbbi években oka fogyottá vált a dolog,így már t.petyáék nyiltan visszatértek a kozmopolita balosokhoz,ahova valójában mindig is tartoztak. tucsekék még játsszák a nácit, aztán ha véletlenül bejutnak a parlamentbe akkor azonnal átállnak fletóékhoz.
Akitlosz
2021. augusztus 09. 14:26
"A fajelmélet az fajelmélet. Az egyik a „bibsik” alsóbbrendűségét hirdeti, a másik a magyarokét." Na és melyiket hiszi a szerző?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!