Moralizáló belpesti csúcsértelmiség

2021. augusztus 01. 12:46

Önnkritikát gyakorolt, a gárdamellényt szivárványszínű tangára cserélve előadta a szeretetmaszlagot.

2021. augusztus 01. 12:46
null
Kontra
Facebook

„A Telex megkereste a haladó demokraták új üdvöskéjét, Gyurcsány szegedi jelöltjét, Tóth Pétert, »többek közt arra voltunk kíváncsiak, hogy továbbra is azt gondolja-e, hogy a homoszexuálisok genetikai hulladékok, hogy az országot egyre inkább elönti a liberális szar, hogy a 'bibsiknek' nevezett zsidók problémát jelentenek a világban, és jelentettek már 1920-ban is, vagy hogy támogatja-e a fajvédelmet, foglalna-e vissza életteret a cigányságtól, és megszüntetné-e Szlovákiát«.

Tóth Péter szembenézett múltbéli hibáival, ahogy az elvtársak mondták volt, önkritikát gyakorolt, a gárdamellényt szivárványszínű tangára cserélve előadta a rózsaszín csillámpónis szeretetmaszlagot.

Nincs ezzel semmi baj, az emberek tényleg változnak, fog még Tóth Péter teherautóplatón rángatózni gépzenére a meleg büszkeséget demonstrálandó, attól sem lesz jobb kormányerő.

Hanem a Telex rossz interjúalanyt választott. A moralizáló belpesti csúcsértelmiséget és a jóeNber haladókat kellett volna megkérdeznie, hogy miként is állnak ezzel a kérdéssel.

Mert ha bemondásra megbocsátottak Tóthnak, elfelejtették a múltját, akkor legyenek szívesek ezt gyakorolni egyéb vonatkozásban is, és küldjenek el mindenkit a búsba, aki az keresztény inkvizíció-gyarmatosítás-rabszolgakereskedelem-náci haláltáborok örökségével kampányolva bűntudatot akar kelteni a nyugati fehér emberben.

Mondjuk, mi eddig se vettük magunkra a Vasfüggönyön túli bűnöket. Az általunk, elődeink által elkövetettekért meg bocsika, lécci, ezután tartsatok minket is demokratának, haladónak és jóeNbernek.

(Pont leszarjuk, hogy mit gondoltok rólunk, de hátha együtt fog legelni az oroszlán a báránnyal, és végre nem a méhlegelő lesz a kormányzóképesség bizonyítéka a közéleti vitákban.)”

Fotó: Facebook/Tóth Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. augusztus 02. 10:22
Van, aki meg a spenótot nem szereti, pedig az is zöld.
VeTraTa
2021. augusztus 01. 22:21
Komolyan, valaki hozzon már össze egy klasszik jobbikos/mi hazánkos vs. elbuzult jobbikosok találkozót, megkoronázva egy Novák Előd-Jakab Péter pódiumvitával! Garantált lenne a nézettsége....
nemecsekerno_007
2021. augusztus 01. 16:26
Telitalálat. Nekünk kommunistából is tényleg a legalja jutott.
matykox
2021. augusztus 01. 16:16
Gyerekeim, ezt a "belpesti bagázst", úgynevezett "csúcsértelmiséginek" még idézőjelben is csak feltételes módban lehetne nevezni. Egycsomó beltenyésztett lüke, akik azt hiszik, a klímát is a Tesco gyártja. A csomó egyéb virtualitás mellé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!