Nácimosdató újságírók

2021. augusztus 30. 11:09

A jelek szerint a választók gyomra sem veszi be a jobbikos egészen elképesztő kijelentéseit.

2021. augusztus 30. 11:09
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Tóth Péterről, Szeged jobbikos jelöltjéről, aki mellé-mögé maga Gyurcsány Ferenc is beállt, már itt és a más jobboldali sajtótermékekben igen sok szó esett. A baloldalon viszont alig, de erről kicsit később. Tóth úrnak, ha lehet, még hírhedt elődjét, a szintén a teljes baloldal által támogatott Bíró Lászlót is sikerült felülmúlnia. És itt most nem nagy dolgok és nemes cselekedetek véghezvitelére kell gondolni, hanem nagyipari zsidózásra és cigányozásra. Pedig nem volt alacsonyan az a léc.

Hiszen Bíró tetves zsidózott, Judapestnek becézte a fővárost, de egy alkalommal azzal kapcsolatban is egyetértését fejezete ki, hogy a cigányok – úgy az összes – koszos. Gyurcsány legújabb barátja azonban még csak nem is súrolta a magasra helyezett akadályt; gond nélkül átugrotta azt. Tóth nem egy amolyan szalonnáci (volt), hanem többször is teljesen egyértelműen és nyíltan kifejezésre juttatta, hogy mit is gondol valójában a zsidóságról, a cigányokról és a homoszexuálisokról. A magyar faj védelméről írt, ráadásul egy Élettér nevű tanulmányban, ahol a »cigányság visszaszorításáról«, »a cigányság által elfoglalt terek visszaszerzéséről« ötletelt, a melegeket genetikai hulladéknak nevezte, a zsidókat pedig nemes egyszerűséggel csak bibsiknek, akikre ­valamiért nagyon haragudhatott, mert úgy gondolta, hogy ők tehetnek a világ összes problémájáról.

De ez mind semmi – tényleg, nem vicc –, mert időközben előkerült egy olyan általa megosztott mém is, amelyben a Terminátor című film egyik jelenetét dolgozta fel egy ismeretlen náci tréfagyáros. A képen Schwarzenegger (Terminátor) a kis John Connornak újságolja el széles mosollyal az arcán, hogy a jövőben már se cigányok, se zsidók nem fognak élni. A »viccet« Gyurcsány barátja pedig azzal az ütősnek szánt mondattal kommentálta, hogy: »Hát igen, van megoldás.« Igen, ezt az embert támogatja Gyurcsány és a Demokratikus Koalíció. És igen, ez nem egy párhuzamos dimenzióban, hanem itt, Magyarországon, a valóságban történik.”

Nyitókép: Facebook/Tóth Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2021. augusztus 30. 14:45
Apáti úr kérlek alássan! Ideje lenne befejezni ezt a nácizást,mert ezzel biztos hogy nem szerezel új szavazatot a Fidesznek.Meg amúgy is totálisan vakvágányin vagy eben a témában. A szegedi t.petya soha, azaz soha nem volt valójában antiszemita, rasszista, ahogy sz.csanesz sem. t.petya a kezdetektől fogva teljesen egylényegű minden tekintetben sz.csanesszal, sörösgyurival, fletónéval,libás gordival,fegyőrrel,fletóval, körmös fiókával, acéllal, rákosival, szamuelival,stb.....És ugyan ez a helyzet zazrival, listázó marcival, zk danival, álszkinhedrojjal, jakobinus petyával kapcsolatban is. És torótucseklaca, elike,dúrika is ebbe a körbe tartozik minden szempontból.Ahogy korábban ez volt a helyzet b. diánával és sz.albival is. Apáti úr kérlek alássan! Ébredj fel! A ballikot fletó,konce,p.iván, körmös fióka,libás gordi, cenzor ildi, magyartalan balu és elvtársaik hozták létre taktikai okokból. Szerencsére nem jött be a tervük, így aztán okafogyottá vált 2018 után az álnáci bohóckodás, és ezért nyiltan felvállalták fletóék t.petyáékat. tucsek még náciként bohóckdik, hogy bemérje a valódi radikális átlagembereket.Ez a feladat,de amúgy éppen olyan balos,álmagyar féreg mint listázó marci,stb.....tucsek 201-ban fletó mellett agitált, 2020-ban nem indított jelöltet Szerencsen, hogy segítse a ballikos álnáci b.lacát. Apáti úr kérlek alássan! Ébresztő! Nem megsértődni,hepciáskodni kell a kritikán, hanem elgondolkodni, magadba nézni, és jó értelemben változni.És leginkább a szigorú tények alapján elemezni a politikát a Fidesz 2022-es győzelme érdekében!!!!
sagirdilsiz
2021. augusztus 30. 14:14
Javaslom, hogy Amanda Elstak, a Magyar tolerancia díj megalapítója sürgősen vonja vissza a kitüntetést, Gyurcsány Ferenctől és b. feleségétől Dobrev Klárától is, a szegedi és a ( BAZ megyei azóta töröl)azóta már van másik nem tudom a nacionáléját Jobbikos jelölt támogatása miatt. Gyurcsány és neje nem dicsekszik vele sehol, de az erősen baloldali kötődésű díjalapító kitüntette őket a Magyar tolerancia díjjal. ( Dobrevet kétszer is, első alkalommal mint Dobrev Klára vállalkozó szerepel a kitüntetettek listáján.) Tegnap láttam valahol, hogy tavaly Gy. Németh Erzsébet is a díjazottak között volt. ----- Akik a főDékások közül nincsenek a Magyar Tolerancia díjasok közt, ők zömmel megtalálhatók a Radnóti Miklós antirasszista díjasok listáján. ---- Kussol mind, mind a díjak alapítói, mind a díjazottak,----- hallgatnak mint hal a szatyorban, a csongrádi meg a baz. megyei (baz megyei töröl) azóta van másik jelöltről.... tudod, more, ott muzsikált mind. ----------- Esetleg Szanyi Tibor (akit valódi antirasszistának vélek) visszaadhatná a Magyar Tolerancia díját....... tutti címlapos sztori, Tiboooooor. .. Van még egy csavar a sztoriban, akik visszaadták a lovagrendjüket Bayer miatt, ők csoportos Radnóti Miklós antirasszista díjban részesültek,---- és mélyen kussoltak már akkor is amikor Vonát ablucionálták a Spinózában. Nem tiltakozott, egy darab sem, pedig szép számmal vannak köztük hírös mindenféle aláírók. ..
elégia
2021. augusztus 30. 12:05
Az ellenzéki koalíciónak a hatalom mindennél fontosabb. Ha arról van szó, nem érdekli őket sem a náci, sem a buzizós szöveg. Szarnak ők az lmbtq-ra, a zsidókra, a cigányokra, meg természetesen a határon túli magyar kisebbségekre. Nekik csak a hatalom, a vele járó előnyök kellenek. Kis képességű, tehetségtelen, hazug társaság. Komoly, nívós munkára alkalmatlanok. Ők a nemzet selejtjei.
Nehidd El
2021. augusztus 30. 11:54
Hajrá, Bence, csak így tovább! A valóság az, hogy senki sem csodálkozik, ahogy az újabb és újabb hasonló ügyek kiderülnek, sem az álballib politikusok, sem a lakájsajtójuk sunyi mismásolásán, ugyanakkor hiszünk benne, hogy objektíven egyre nehezebb és nehezebb tartaniuk a frontot, pontosabban a paravánt. Nekik és a nyugati támogatóiknak minden ilyen ügy után nehezebb és nehezebb folyamatosan félrenézni, ezek lenyeléséhez, a haladó nyugati közönség számára egyre nehezebb legyártani azt a kozmikus méretű kettős mércét, amivel ezeket bele lehet szuszakolni a jóemberek fejecskéibe. Szijjártó a minap még csak arról beszélhetett a CNN-ben, hogy a Jobbik mint a "demokratikus" ellenzék vezető ereje szintén megszavazta a pedofiltörvényt, de ha ezek alaposan körül vannak járva és jól dokumentálva, akkor holnap már ezeket is bátran előhozhatja ő is, meg a nemzeti érzelmű EP-képviselőink is a fröcsögő magyarelleneseink leszerelésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!