A nácibotrányok, liberális genetikai selejtezések után mit is tehet egy jobbikos

2021. november 17. 21:52

Őszintén megváltozni, Dobrev-Vadaival fotózkodni és szépen beülni valami új pozícióba.

2021. november 17. 21:52
null
Ódor János László
Kontra

„»A legszebb ajándékot Jakab Pétertől és a pártomtól kaptam a születésnapomra. Olyan területért fogok felelni a Jobbik Magyarországért Mozgalmon belül, ami a következő évek politikáját és a politikánkat alapvetően meg fogja határozni. Részleteket később fogok elárulni.«

Nagyon izgulunk, hogy vajon mi lehet ez az ajándék... de talán még jobban izgulunk azon, hogy ki is az a Tóth Péter. Meg mi ez az egész. Úgy tudjuk, Jakab Péter előválasztási leszerepelése, tetézve CSOK-botrányával rendesen megingatta Miskolc Vágási Ferijének népszerűségét a párton belül – és valahogy ezen a csúszós talajon próbál magának lekenyerezési technikákkal még szövetségeseket fogdosni, őket pozícióhoz juttatni.

»A végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen« – jelentette ki Tóth 2013-ban a melegfelvonulás kapcsán. Hát igen, a stílus maga az ember. Azt mondjuk láttuk idén, hogy azóta tényleg megváltoztak, mert a budapesti Jobbik ott masírozott... És hogy ne csak egy forrásból idézgessünk, tegyük még mellé a 444.hu-s kollégák 2013-as gyűjtését!

»A magyar faj ügyének képviseletét és a cigányság visszaszorítását tűzte ki célként a szegedi Jobbik munkacsoportja, az Élettér Munkacsoport.«

És beszartok, az eredeti prezis előadás még a mai napig fent van a felhőben... szegény Árvai Péter! De kétségkívül látványos megoldás, ha valaki már unja a Power Pointot...  A prezentáció három oldalnyi ideológiai összefoglalóval kezd, a szociáldarwinizmus, az eugenetika és az élettér fogalmát tisztázzák, majd a negyedik dián következik a szervezet céljainak felsorolása. A bajtársias közösség kialakítása mellett itt szerepel a magyar faj ügyének képviselete, a cigányság visszaszorítása Szegeden, és a cigányság által elfoglalt terek visszaszerzése is.

Úgy meghallgatnám ismét, hogy a Jobbik most már tényleg megtisztult – tőlük pedig azt, hogy igen-igen, de mostanra már a NER-rel állunk szemben, és őket minden és bármilyen eszközzel el kell takarítani az útból!

Kíváncsian várjuk, vajon mi lesz az a terület a Jobbik Magyarországért Mozgalmon belül, ami a következő évek politikáját alapvetően meg fogja határozni... pláne ilyen referenciákkal.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soma100
2021. november 18. 13:06
Péter Pest felé ment., mikor hirtelen nagy fényesség vette körül. Ettől ő megrémült és majdnem árokba hajtott és e szózatot hallotta:"Péter, Péter miért üldözöl engem?" Erre ő megkérdezte: " Ki vagy te?" "Én vagyok a liberális söpredék és genetikai hulladék, akit te üldözöl" Az esemény hatására Péter ( természetesen nem a bibliai, hanem Tóth Péter) megtért és szószólója lett az általa előzőleg liberális söpredéknek. Ez így történt.
BobbyBacsi
2021. november 18. 10:39
Ez már Ballik..ehhez mérten "viselkednek"..nincs már itt semmi látnivaló...belettek darálva. Szegény Tóth gyereket meg bepalizta Jakobinus!Mert neki kell majd lekapcsolni a villanyt.
..--..
2021. november 18. 09:11
-zsoltkom- " A bajtársias közösség kialakítása mellett itt szerepel a magyar faj ügyének képviselete" "A küldöttek negyede távol maradt a Fidesz kongresszusától A küldöttek megközelítőleg negyede nem jelent meg a kormánypárt hétvégi tisztújító kongresszusán – derült ki a Fidesztől kapott adatokból. A hiányzókon kívül félszáz olyan küldött is akadt, aki megjelent ugyan, de a szavazáson nem vett részt." https://bit.ly/3FomjaP
alter_ego
2021. november 18. 08:13
jakab banda...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!