A magát családbarátnak nevező Orbán-kormány nem hajlandó bevezetni az apák plusz 10 nap szabadságát

2022. január 11. 09:38

A Rákay-féle „szép új világ” ezeknek azt jelenti, hogy az apák nem segítenek a gyereknevelésben.

2022. január 11. 09:38
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„A magát családbarátnak nevező Orbán-kormány nem hajlandó itthon bevezetni azt a kötelező uniós szabályt, hogy a gyerek születése után az apák plusz 10 nap szabadságot kapjanak.

Úgy tűnik, a Rákay-féle »szép új világ« ezeknek tényleg azt jelenti, hogy az apák nem vesznek részt a gyerekük életében.

Novák Katalin biztos nagyon el volt eddig foglalva az új fülbevalóival, hogy lépéseket tegyen az ügyben.”

Nyitókép: Szabó Tímea Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. január 14. 09:30
PROGRAM 2022 vegyé kisebb kocsit, a nagyot zúzzad be ne vezessé, vegyé bérletet, tekerj, rollerez, gyalogolj, fuss, maradj otthon, aludj, ne világíts, ne fűts, ne füröggyé, ne facebookozzá, ne egyé, bogarat egyé, fényt egyé, ne igyá, csapvizet (néha) inkább patakbú, mossá patakba, ne áramozzá, semmit ne áramoltass magdabú, tartsad magadba a hőt, ne fingjá, ne pazarold a gázt, ne fűcs, ippeg csak. a jegesmedve is kibírja, ne mennyé má ingyen orvoshoz, vidd a nyugdíjad vagy inkább ne menj, dögöjjj meg halott szavazó a jó fidesz szavazó, ne mossá fogat, legyé büdös, legyé görény, szexis, ne motorizájjá, ne mosogatógépezzzé elektromos szarjaid kukába, a fizetésed most éppen krva magas, abból visszaveszünk az adókat megemeljük, ha nem akar a migráns csávó bejönni mihozzánk, a füléné fogva beráncigáljuk, - nincs olyan, hogy nem jössz be bazzmeg - alapon, csökkentjük a keresztények támogatását, nemet váltunk (hetente egyszer) havonta egyszer pedig családilag, az ovisokat hetente váltakozóan, állva és ülve is pisiltetjük a háziállatok nemváltását is támogatjuk ideológiailag gyarmatosítunk (EU) kedvére, mindenhol, a közlekedési járműveken is, felkutatjuk, beleltározzuk a melegeket és zsidókat, hétfőn és csütörtökön ugyanazt hazudjuk, kedden és pénteken az ellenkezőjét szombaton megkeressük és kikaparjuk az ágy alól az árulókat, a vasárnapi nagymise után a nagy tükör előtt leszámolunk az ellenségeinkkel, szerdánként bocsánatért esdeklünk
Árpádvezér55
2022. január 12. 14:59
Azt viszont megnépszavaznánk 2/3-dal,ha a kormány bevezetné a hazaáruló ügynökök Afganisztánba toloncolását!
Kristály
2022. január 11. 19:13
Már nem sok időd van a pofázásra, repülsz Kabulig.
Unknown
2022. január 11. 19:00
Debil. Jelenleg 1 gyermek esetén 7 nap 2 gyermek esetén 9 nap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!