Egységben a horrorcsapat

2022. január 11. 11:58

Niedermüller a határkerítést bontaná le, Márki-Zay elképesztő pénzügyi terheket róna a magyarokra.

2022. január 11. 11:58
null
Volner János
Facebook

„Ha főbb pontjait tekintve szeretnénk ismertetni, mit jelentene a baloldali összefogás kormányra jutása hazánk számára, a következő – nem éppen impozáns – listával lehetne jellemezni: a nemzetközi szélsőliberális és újbaloldali erők feltétel nélküli kiszolgálása, a magyar szuverenitás lábbal tiprása, aberrált családellenes propaganda, migránstömegek beengedése, rezsicsökkentés eltörlése, a vizitdíj és kórházi napidíj bevezetése.

Mielőtt bárki azzal vádolna, hogy ez a bűnlajstrom – melyet a baloldali összefogás hatalomra jutva az első perctől kész a magyar életérdekkel szemben érvényesíti – légbőlkapott volna, az nyugodtan böngéssze végig a baloldal prominens politikusainak nyilatkozatit.

Niedermüller Péter éppen a minap nyilatkozta a televízióban, hogy a »kerítés morálisan tarthatatlan.« Ennél egyértelműbben nem lehetne kijelenteni, hogy a baloldali összefogást dirigáló Demokratikus Koalíció – a nyugati balliberális oldal régi óhaja szerint – bármikor kész megszüntetni minden határvédelmi intézkedést, még akkor is, ha azokkal a magyar választópolgárok elsöprő többsége egyetért. Jelen írásban terjedelmi okok miatt nem részletezzük, hogy hosszútávon mit jelentene a migránsinvázió hazánkra eresztése, elég, ha csak körülnézünk Nyugat-Európa nagyvárosaiban, ahol bizonyos kerületekben már megszűnt az állam, és sajnos szinte már különösebben meg sem lepődünk, ha olyan híreket hallunk, hogy Bécsben, Párizsban vagy Berlinben terroristák lövöldöztek vagy a tömegbe hajtottak. Arról nem is beszélve, hogy Németország, Franciaország, a Benelux Államok, Skandinávia vagy Nagy-Britannia egyre több részén a megszülető gyermekeknek legalább a fele már migrációs hátterű, és szemünk előtt épülnek a muszlim monokultúrán alapuló párhuzamos társadalmak, melyek éppen Európa valódi sokszínűségét tüntetik el.”

Nyitókép: MTI / Marjai János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. január 11. 19:31
"Márki-Zay elképesztő pénzügyi terheket róna a magyarokra." Volner János sem az a kimondott közpénztermelő, ő is közpénzből élő.
Dezsőke
2022. január 11. 17:11
MÁR NEM KELL SOKAT VÁRNUNK (ÁPR 3!!!) ELTŰNIK BOLOND MÁRKI A POLITIKAI KÖZÉLETBŐL VÉGLEG A GAZDÁJÁVAL ÉS A GAZDA CSAPATÁVAL EGYÜTT!! VISSZATÉR A BÉKESSÉG! A BIZTONSÁG! AZ EDDIGI NYUGODT ÉLETÜNK! MERT MAGYARORSZÁGOT VÁLASZTJUK!
Kétes
2022. január 11. 17:03
Egységben a kétség! Ez az összefogás jelmondata. No meg: arccal a füstös szobák felé!
írmag
2022. január 11. 16:16
Niedermüller felismerte, hogy a határkerítés "fehér-heteró-keresztény és rémisztő-képződmény". Nem lehet ezeket hazaárulásért elkülöníteni, mondjuk egy általuk feltalált Recsk-mintájú, évtizedes internálásra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!