Tordai Bencét a hisztériakeltés érdekli az ukrán helyzet kapcsán

2022. március 11. 17:48

Tordai Bence tegnap nem szavazta meg az Ukrajna elleni beavatkozást elítélő politikai nyilatkozatot, amelyet amúgy az ellenzék is támogatott.

2022. március 11. 17:48
Gór Csaba
Facebook

„Tordai Bence tegnap nem szavazta meg az Ukrajna elleni beavatkozást elítélő politikai nyilatkozatot, amelyet amúgy az ellenzék is támogatott.

Tordai Bence ezek szerint nem ért egyet azzal, hogy

»A háború semmilyen konfliktusra sem jelenthet megoldást, ellenben fegyvertelen emberek sokaságának életét oltja ki, veszélyezteti vagy lehetetleníti el.«

Nyilván az sem üti meg a képviselő ingerküszöbét, hogy a határozat rögzíti:

»Magyarország támogatását fejezi ki minden olyan közös törekvés iránt, amelynek célja a béke mielőbbi megteremtése.«

Az sajnos nem meglepő, hogy a kárpátaljai magyarság jogaiért nem aggódik a Párbeszéd képviselője, de hogy a menekültek segítéséről szóló mondatok sem hatották meg, az árulkodó:

»Magyarország természetes kötelezettségének tekinti, hogy segítséget nyújtson minden magyar és nem magyar ukrán és más állampolgárságú embernek, aki a háború elől menekülve hazánk – mint első biztonságos ország – területére lép.«

Tordai Bencét az ukrán-orosz háborúval kapcsolatban csak a balhé, a hisztériakeltés és a hazudozás lehetősége érdekli. A béke, a humánum és a rendezés felé tett lépések sajnos egyáltalán nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. március 13. 16:12
Tordai egy aljas 00! Törpe, de nagy gazember!
Heuristx
2022. március 12. 16:39
A hisztériát akkor utáltam meg, amikor Tordai Bencét keltett.
manitowoc
2022. március 12. 11:48
GórCsacsi figyelmébe: Különös, hogy a fideszes többségű országgyűlés PONT arra az időre tűzte ki az erről a politikai nyilatkozatról történő parlamenti szavazást, amikor Orbán külföldön van. Így aztán a szóban forgó politikai nyilatkozatról NEM SZAVAZOTT ORBÁN VIKTOR. Szintén NEM SZAVAZOTT ROGÁN ANTAL és még 20 képviselő. További információ: A szóban forgó politikai nyilatkozatról szóló javaslatot benyújtotta: Németh Zsolt (az Ogy. Külügyi Bizottság elnöke) A szóban forgó politikai nyilatkozat címe: Az orosz-ukrán háborúról Parlamenti (név szerinti) szavazás: - a 199 képviselőből a szavazáson részt vett: 177 képviselő - a politikai nyilatkozatról "igen"-nel szavazott: 174 képviselő - a politikai nyilatkozatról "nem"-mel szavazott: 1 képviselő - Dúró Dóra - a politikai nyilatkozatról "tartózkodás"-sal szavazott: 2 képviselő - Mellár Tamás, Tordai Bence Forrás: parlament.hu.
Emery4919
2022. március 12. 08:38
Szerintem túl bonyolult neki az egész, még arra is buta, hogy átlássa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!