A magyar baloldal és a 400 forintos euró

2022. március 08. 09:36

A forint gyengülésének egyetlen oka van: az EU-bürokrácia válaszai az orosz-ukrán konfliktusra.

2022. március 08. 09:36
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Valamit tisztázzunk! A forint gyengülésének és a romló európai pénzügyi, gazdasági kilátásoknak egyetlen oka van: az EU bürokrácia rossz, rosszabb és legrosszabb válaszai az ukrán-orosz konfliktus okozta krízisre. A magyar baloldal erre a szekérre akar megfelelési kényszerből, a választásokra segítségért (beavatkozás) cserébe felkapaszkodni. Nem, volt elnök úr (Fekete-Győr András - szerk.), sem az ön, sem a diploma nélkül magát közgazdásznak kiadó párttársa, Hajnal Miklós tanácsaiból nem kérünk!”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieM
2022. március 09. 14:34
Nem múlt héten kezdett gyengülni a forint.
kovácslajos1930
2022. március 09. 00:00
Ha nem lennének szankciók, Putyin tankjai a határunkig sétálnának, de ostoba orbántermékeknek kell valakit hibáztatni, ha már nincs eurónk. Orbán direkt nem vezette be az eurót, így könnyebben kiléphet az únióból, és nem számolt Putyin háborújával, ami mutatja, hogy gyenge politikus
kovácslajos1930
2022. március 08. 23:54
Magyarországon diktatúra van, hiszen Orbán egyszemélyben dönt mindenről és minden diktátor zavar, ha parancsolnak neki, ezért szívesen kilépne az EU-ból, ezért szidni kell, még elég hülyét meg nem győz, majd jön egy népszavazás kis csalással és ki is léptünk. Nincs olyan diktatúra ahol jó lét van, egy kis réteg jobban él, akik fenntartják a rendszert. Erdogán óta Törökország a példa, mindent Brüsszelre fogtak, ma már 50% az infláció. A hosszú hatalom mindenkit megbolondít, legyen az Putyin, Orbán, stb, romba döntik országukat
Mennyei Hang
2022. március 08. 17:56
Akkor a 400 forintos eurónak semmi köze az Ukrajna elleni agresszióhoz??? Szerintem inkább Soros! Vagy még inkább Gyurcsány!! :))) De azon se csodálkoznék ha a következő választásra Kádár lenne a hibás. Semmi önkontroll, semmi önismeret semmi szembenézés az igazsággal. Olyan ez mint amit a főni mondott a koronavírus járvány alatt. "Utazáshoz egy pozitív teszt kell" Minden más országban negatív teszt kell de hát ők a hülyék. Mi tudjuk a tutit :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!