Ismétlés (a nem tudás anyja)

2022. április 15. 14:38

Hodász András most úgy tizedszer mondja el, hogy miattam hagyta abba a papifrankóját a YouTube-on.

2022. április 15. 14:38
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Hodász András plébános úr most úgy tizedszer mondja el, hogy miattam hagyta abba a papifrankóját a youtubon, mert hogy én olyan »durván beleszálltam«. Most éppen Stumpf Andrásnak mondja ezt, ó, hát kinek másnak...

No, akkor álljon itt újra az a bizonyos cikkem a Magyar Nemzetből, lássa mindenki megint azt a »durva beleszállást«. Amúgy pedig: ha Hodász atya kiheverte már ezt a »durvaságot«, válaszolhatna végre az itt feltett kérdéseimre. Mert február óta elég idő telt már el, hogy összeszedje gondolatait.

De most húsvét van. Hátha most sikerül...

És akkor az a bizonyos cikk, benne a sok-sok kínzó kérdés, melyek mindegyike válasz nélkül maradt. Talán azért, mert túl durvák...”

Nyitókép: MTI/Komka Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kórus
2022. április 18. 10:55
Te mocskos,szarkupac,bayer mikor tünsz már el!! Meddig rontod a levegőt.
Draco Paladin
2022. április 16. 18:22
Bayer Zsoxa Hodasznak kb a saruszijat nem melto megoldani, de ne aggodj Zsoca, te szar, az utolso iteletnel majd kiderul mennyit is ersz valojaban.
Hurka
2022. április 16. 11:03
Zsolt válaszolt, Kubinyi meg a választások után egyedül vitázott. Itt tartunk.
Prücsök
2022. április 16. 07:23
Én néztem régebben a papifrankót, és jó volt, fiatalos lendülettel eljuttatni nem csak a fiatalokhoz a billiát. Aztán jött egy 180 fokos fordulat, beleszállni a politikába. Kár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!