Az öregurat szorítja már ez a kabát

2022. július 29. 08:58

Mi meg majd azt tesszük, ami a dolgunk, amire megválasztanak bennünket.

2022. július 29. 08:58
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Az öregurat szorítja már ez a kabát. Hagyjuk meg hát neki a múltat!

Rágódjon rajta. Sopánkodjon és szőjön zavaros terveket az idő megfordítására.

Mi maradjunk a ma, meg a holnap dolgainál!

Miután rendet tesz majd egy új kormány, egy hazafias, európai kormány, a mi kormányunk, azzal fog foglalkozni, ami a dolga.

Törődni az emberekkel, vigyázni az emberekre. Ne csak megszületni, de élni is legyen joga, lehetősége minden embernek. Okos közbeszéd, tisztességes oktatás, gyógyító, figyelmes egészségügy, segítő helyi közösség, állam.

Az öregúr csak harcoljon!

Mi meg majd azt tesszük, ami a dolgunk, amire megválasztanak bennünket: békét teremtünk, megértést, rendbetesszük közös dolgainkat. Lesz itt feladat. Nem is kevés.

Készülünk.”

Nyitókép: Mandiner / Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemeth
2022. július 30. 19:49
Anyádat te vén szaros! Ha az utolsó választható ember lennél a földön akkor se kellenél senkinek! Undorító fehérjehalmaz!
kozmosz
2022. július 30. 02:36
150! Nyertem!
SwordFish
2022. július 29. 22:38
Feri, Ön még nem iszik eleget.
amca
2022. július 29. 20:34
Kurcsány aki 8szor volt börtönben,az apjával 1ütt. Ne készülj Feri. Csinálj 1 forrcsit. Azt ti komcsik imádjátok. Figyu. Lamberg szívében kés. Latour nyakán kötél Az ÁVO-sok fejjel lefelé Il Duce fejjel lefelé. Kurcsány = fejjellefelé. lefhudjozva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!