Tengernyi dolga lesz a következő kormánynak

2022. augusztus 14. 09:02

A legnehezebb mégis az lesz, hogy békét teremtsen. Háború után legyen végre béke.

2022. augusztus 14. 09:02
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Tengernyi dolga lesz a következő kormánynak.

Sorolhatnám. A szétzilált pénz- és gazdasági ügyek rendbetételétől kezdve áldatlanul hosszú a sor. 

A legnehezebb mégis az lesz, hogy békét teremtsen. Háború után legyen végre béke. 

Sokakat megtanítottak arra, hogy miként gyűlöljön.

Most majd közösen megtanuljuk, hogy mi is következik abból a hétköznapokban és a lelkekben, hogy az ember a legnagyobb csoda, hogy az ember méltósága nem csorbítható, hogy vigyáznunk kell egymásra. És nem csak azért mert egy fajhoz tartozunk.

Az új kormány az ország kormánya lesz, de dolga lesz a lelkekkel is. Hogy béke legyen. Hogy otthon legyen a hazából. Mindenkinek.

Készülünk.”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2022. augusztus 15. 18:02
"Azt mondom, pokolba velük! Nem ilyen világot akartunk – nincs szabad ország, ha nincs szabad tere a szónak." "Akkor most csendesen megjegyzem: börtön lesz ebből, fiúk és lányok. Megérdemelten. Aztán majd meséltek egymásnak a polgári erkölcs felsőbbrendűségéről." „Az a bunkóság, amit maga nyom, nem elfogadható egy európai országban és még itt sem. Azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?” "Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek. Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot." „Ha figyelmeztetésnek értékelik sokan, akkor szerintem jó, hogy ha eljutott hozzájuk is ez a figyelmeztetés, ezt is akartam.” „Végetek van. Mi meg készülünk.”
critical man
2022. augusztus 15. 12:57
Igazad van Feri, rengeteg dolga lesz, de neked mi dolgod vele? Arra figyelj, hogy egy órára se legyen felfüggesztve a jogállam, mert nem jutsz át száraz lábbal a bojlertestűvel a Szemlőhegyről a Parlamentbe, jó ha Mohácsnál kicsáklyázzák a testedet.
Akitlosz
2022. augusztus 15. 12:53
A béketeremtés nem a magyar kormány hatásköre. A következőé sem.
Szuper
2022. augusztus 15. 09:40
Feri! Neked teljes mértékben igazad van! A 2026-ban ismételten kormányra kerülő Orbán kormány tudja továbbra is tudja és teszi a dolgát! Ti csak készüljetek szorgalmasan az újabb 2/3-os (4/5-ös ) zakóra... Hajrá! Szánalmas brigád! Óbán, Óbán, takaoggy, takaoggyá, Óbán...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!