Először úgy olvastam, „ötéves tervvel” állt elő az Európai Bizottság

2022. szeptember 08. 06:20

Kötelezően előírni az áramfogyasztás csökkentését? Mennyi is a sztahanovista norma?

2022. szeptember 08. 06:20
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Először úgy olvastam, »ötéves tervvel« állt elő az Európai Bizottság. Biztos véletlen. Az első két pont is olyan ötéves terves, bár a korábbi »mindig süssön a nap és fújjon a szél, mert mi így akarjuk« fedőnevű zöldenergia átállás is elég ötéves volt. Ha az ársapkát megpróbálják, az oroszok nem fognak szálllítani, inkább elégetik a gázt. És még többe fog kerülni. Tagállamoknak kötelezően előírni az áramfogyasztás csökkentését, oo mennyi a sztahanovista norma? A különadó, az extraprofit viszont jó ötlet, ismerő. Hol is vezették már be Európában régen?”

Nyitókép: MTI/EPA/AP pool

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2022. szeptember 08. 22:46
Minden évben legalább egy új ötéves terv, itt tart most az uniós voluntarizmus. Pár hónapja még a nulla kibocsátás volt a távlati cél, most Ukrajna győzelme az oltár amin mindent fel kell áldozni Közben szép csendben bekopogtatott a globális élelmiszerválság, egy éve már itt vannak a kézzelfogható jelei, az EU semmit nem reagált rá. Illetve próbálja rátolni az oroszokra az egészet, ami megint csak egy hárító reakció, nem old meg semmit
káli
2022. szeptember 08. 20:51
Mi van attis, most nem az orosz győzelmekről hadoválsz mint eddig?" Jaj hol van az a beharangozott támadás?" most nem kéredzősködsz seggfej?
csulak
2022. szeptember 08. 13:43
az EU a totalitarius diktatura fele tart rohamleptekkel !
budapesti
2022. szeptember 08. 11:43
Azt tudja valaki, hogy Orbánnak ezek a hónapokkal ezelőtt Brüsszelben tett észszerű javaslatai végül is megvalósultak-e? http://keresztenyszocialis.blogspot.com/2022/04/vegre-egy-normalis-javaslatcsomag.html?view=magazine
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!