Gelencsér, Momentum és kitartás

2022. szeptember 19. 08:59

Aki jónak tartja a „kitartás” szót politikai üzenetként, az nem lehet demokratikus párt elnöke.

2022. szeptember 19. 08:59
null
Bauer Tamás
Facebook

„Gelencsér Ferencet, korábbi I. kerületi alpolgármestert, aki az áprilisi választásokon a hatpárti ellenzéki listáról képviselői mandátumot szerzett az Országgyűlésben, a Momentum küldöttgyűlése május végén a párt elnökévé választotta, majd a nyári parlamenti szünet előtt frakcióvezetővé is megválasztották. Nem hiszem, hogy aki jónak tartja a »kitartás« szót a maga politikai üzeneteként kiírni a Facebookra, az lehet egy demokratikus magyarországi párt elnöke, parlamenti frakcióvezetője, sőt egyáltalán országgyűlési képviselője. Ha érti, hogy mit jelent a »kitartás«, azért, ha meg nem érti, akkor azért. Az egész Momentum felelőssége, hogy ezt a helyzetet megoldja.

Tíz nappal ezelőtt szeptember 9-én írtam ezt a szöveget, közvetlenül az ATV Öt című, a szövegben hivatkozott adása után. Eddig nem került fel a Facebookra, mert – noha nem gondolom, hogy a Várnegyed és Újbuda érintett választópolgárai közül sokan látogatnák az oldalamat – mindenképpen el akartam kerülni, hogy a szöveg közlése bárkit is elriasszon attól, hogy az időközi önkormányzati választáson a Momentum három jelöltjének valamelyikére szavazzon.”

Nyitókép: MTI / Beliczay László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2022. szeptember 19. 13:22
Olyan vagy, mint Móricka akinek mindenről a pina jut eszébe. Na így vagy te a nácikkal.
csulak
2022. szeptember 19. 12:57
baloldalon sose volt es sose lesz demokracianak meg a csiraja sem !
Rocktoberi
2022. szeptember 19. 12:30
2006 ősze óta szopnak minden választáson mint a torkos borz. Na ehhez tényleg kell kitartás.
Syr Wullam
2022. szeptember 19. 12:20
Tomi bácsi már csak dorgál, bezzeg apu még a körmét is letépte volna a szerencsétlen hülye Gelencsérnek. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!