Lakatos Márk bejelentette: Tikkel a szemem, mióta „összeakaszkodtam Bayer Zsolttal”

2022. november 24. 20:49

A sylist-műsorvezető úgy véli, hogy a jobboldali sajtó megpróbálta „legyilkolni”.

2022. november 24. 20:49
null

Lakatos Márk a Facebookon osztott meg egy videót, melyben közölte, hogy távozik az RTL Reggeli című műsorából. Az RTL közleményéből az is kiderül, hogy nem Lakatos mondott fel, hanem a csatorna döntött arról, hogy a továbbiakba nem számítanak a stylist munkájára. 

„Emlékszem, hogy én nagyon-nagyot harcoltam azért öt évvel ezelőtt, hogy ebbe a műsorba bekerülhessek. És azóta is úgy éreztem, szerettem ezt a műsort, a kollégáimat, a nézőket, hálás vagyok az RTL-nek, hogy ezt a lehetőséget megadta nekem. Megmondom őszintén, elfáradtam fizikailag és lelkileg is, egyre nehezebben találtam meg a kihívást, ami felvillanyoz. Olyankor meg váltani kell. Az én drága Lilu barátnőm mondta azt, hogy ez így volt jó, ahogy volt, igazából te sose mondtál volna fel, örülj neki, hogy megtették ezt helyetted, most jöhetnek az új kalandok” – fogalmazott a videóban. 

Lakatos elmondta, jelenleg abban az életszakaszában van, hogy újra kell terveznie mindent. Azt is mesélte, hogy tikkel az egyik szeme. Hozzátette, hogy

és „a jobboldali sajtó megpróbálta legyilkolni”.

A bejelentkezésben elmondta: „Arra ne számítsatok, hogy beállok a Békemenetbe Győzike oldalára, és a TV2-ben fogok újra feltűnni.

 

Lakatos Márk: Jutalmazni kéne azokat, akik nem vállalnak gyereket

Lakatos Márk a TikTok-oldalán fogalmazta meg a véleményét annak kapcsán, hogy immáron nyolcmilliárd ember él a Földön . „Nagyon szépen megkérek minden kretént, aki bárkit amiatt ekéz, hogy miért nem vállal, vagy miért nem vállalhat gyereket, hogy húzza le magát a retyón, jó?

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gergő85
2022. november 25. 16:09
Lehet, hogy a drogokról tikkel. Egyes "antidepresszánsok" okoznak ilyen tüneteket.
Ooomph
2022. november 25. 13:23
Örüljön, hogy nem velem... Most tolószékben lenne ez a ratyiszar. Mihamarabb követhetné a homonnayt.
zoles
2022. november 25. 12:57
Gratulálok Bayer, már csak ezért is megérte újságírónak állnod! :)))))
gabriellavargamail
2022. november 25. 11:08
Bayer Zsoltról annyit,remélem még sokáig dolgozni fog az ilyen szemét buzik bosszantására!!4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!