Európa háborúba sodródása közelebb van, mint azt gondolnánk

2022. december 01. 15:02

Pontosabban Európa háborúba ráncigálása.

2022. december 01. 15:02
null
Kontra
Facebook

„Európa háborúba sodródása közelebb van, mint azt gondolnánk.

Levélbomba robbant Ukrajna madridi nagykövetségén. A merényletben az egyik követségi alkalmazott könnyebben megsérült, az ügy egyelőre tisztázatlan körülmények között történt.

Európa háborúba sodródása közelebb van, mint azt gondolnánk. Pontosabban Európa háborúba ráncigálása.

A merényletért valószínűleg nem az orosz szolgálatok a felelősek, ezzel ugyanis csak maguknak árthatnak. Sokkal valószínűbb hogy egy hamis zászlós támadással állunk szemben. Ukrajna így akarja egyre erőteljesebb szerepvállalásra bírni az uniós országokat.

Persze az sem kizárt, hogy egy Putyin-rajongó őrült tett robbanóanyagot egy borítékba. Ez az eshetőség sem szívderítő.”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2022. december 01. 19:56
"Európa háborúba sodródása közelebb van, mint azt gondolnánk" Mivel ennek a kijelentésnek semmi alapja, ez pusztán pánikkeltés. A rémhirterjesztést a Btk 1- 3 évig terjedő elzárással bünteti. 1., a NATO , amig az orosz meg nem támadja, "csupán+ fegyverküldéssel és műholdas információkkal segiti a hazájuk szabadságáért küzdő ukránokat. 2., S bár Putyin és Medvegyev is a szellemi leépülés jeleit mutatja, szinte kizárt, hogy Oroszország NATO-országot támadna meg. A "piros gomb" megnyomásához nem elég egy db elnöki kéz.
Szabó Tamás
2022. december 01. 18:28
Madridban nyüzsögnek "a Putyin-rajongó őrültek"... Főleg azok, akik tudják, hogyan kell robbanóanyagot tenni egy borítékba.
Akitlosz
2022. december 01. 17:28
Nem kizárt, hogy a következő facebookról származó "cikk" megjelenése a Mandineren közelebb van, mint azt gondolnánk.
helvetia
2022. december 01. 16:46
HÚ, de hülye vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!