Egykori odajáró diákként megdöbbenve hallgatom az Eötvös kapcsán közzétett hangfelvételeket

2023. január 27. 08:20

Nem szerettem igazán oda járni, de ezt sosem gondoltam volna.

2023. január 27. 08:20
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Egykori odajáró diákként megdöbbenve hallgatom az Eötvös kapcsán közzétett hangfelvételeket.

Kamasz korom óta sok illúzióm elveszett már, de ez egy erős ütés.

A négy év alatt, amíg ott tanultam, én ugyan nem találtam rá a híres, »Eötvös szellemre« (nem szerettem igazán oda járni), de ezt sosem gondoltam volna. Minden, a tanítást hivatásként gyakorló tanár, növekedni kívánó diák és az iskolának bizalmat szavazó szülő számára fájdalmas, mély ütés ez a történet.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbkbkb
2023. január 29. 10:02
Az Eötvösnek két lehetősége lenne. Nyilatkozatot ad ki, miszerint kér egy korrekt, nyilvános, törvényes kivizsgálást az ügyben és addig kéri a média semlegességét. Feljelenti az iskolát támadó médiumokat/magánszemélyeket. Minden más mellébeszélés. A szakszervezetnek az ügyhöz semmi köze nincsen. Vagy bünügy, vagy rágalmazás. A gyanút nyilatkozatokkal nem lehet elterelni. Ennyi.
Kanyar
2023. január 28. 11:24
Az látszik, hogy nem szeretett "oda járni"...
zsolti123
2023. január 27. 21:19
Régebben voltak nagyon jó tanárok/nők: Matek(Nagy Miklósné), biológia(Vida Gáborné), latin Színészgyerekek is jártak oda, de régebben nem pénzért, inkább más lehetett az indíték
zsolti123
2023. január 27. 21:14
Felháborodtak a diákok is! Az Eötvös Gimnáziumban nyílt titok volt, hogy jó pénzért be lehet kerülni - A METROPOL FELHÍVÁSA A SZÜLŐKHÖZ ÉS A DIÁKOKHOZ https://metropol.hu/aktualis/2023/01/eotvos-gimnazium-felhivas? https://videa.hu/videok/metropol/emberek-vlogok/felhaborodtak-a-budapestiek-az-eotvos-6hgifyXrezsQ645J https://www.origo.hu/itthon/20230127-eotvos-gimnazium-felhivas-metropol.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!