Fussunk neki még egyszer!

2023. május 15. 20:50

Ha mindenért ő felel, akkor minden pólót Lili látott el a felirattal és csak ő ronthatta el.

2023. május 15. 20:50
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Fussunk neki még egyszer!

Van két állítás:

  1. »mindenért én felelek«.
  2. »szabotázs történt«

Ha mindenért ő felel, akkor minden pólót Lili látott el a felirattal és csak ő ronthatta el

Ha viszont szabotázs történt, akkor a nem létező (valójában nagyon is létező) stáb egyik tagja rontotta el szántszándékkal a feliratot és adta oda a felsőt ilinek.

Somogyi úr (ennek a kis színielőadásnak a rendezője) döntsük már el, hogy melyik állítást tartjuk fenn.”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

***

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibibácsi
2023. május 16. 17:31
Helyesírás és fogalmazás ORIGO (amely egyet jelent a narancsos sajtó mintapéldányainak egyikével) módra: "...Minden bizonnyal a világ legpontosabb traffipaxaival dolgoznak mától a magyar rendőrök. Olyanokkal, amelyek egyetlen másodperc harmada alatt 1000 mérésnek végeznek el - mondta el néhány perce végetért sajtótájékoztatóján az ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője. ..." "...Azért nem érhet vád minket, hogy nem adtunkk az embereknek felkészülési időt az új szabály bevezetésére..." hejes sírás? Ezek a magukat újságírónak csúfoltató egyedek, az általános iskola 5. osztályában már megbuknának irodalomból. Ja bocs, nem. Manapság már minden hülyét átrugdosnak az iskolák, nehogy ott maradjon a nyakukon. ...és mint láthatjuk, az origo-tól is van lejjebb: MANDINER Mellesleg észrevetted - kedves cikkíró - , hogy te is kihagytál egy betűt az utolsó előtti mondatodban? Vagy valamelyik stábtag volt?
Újjáélesztett Dodó
2023. május 16. 13:34
Szerintem négyeljük fel! Mikor fog a Mandi arról írni, hogy miként előzzük meg a civilizációnk összeomlását? Hogy vesszük rá a jelenlegi rendszer haszonélvezőit, hogy alakítsuk át úgy a társadalmi-gazdasági berendezkedést, hogy ne omoljon össze a világunk? Lesz erről szó, vagy ez nem olyan fontos téma?
CharlieM
2023. május 16. 12:44
"Fussunk neki még egyszer!" Fussunk. Gyógyszerre NEM iszunk, Tamás. Mert akkor megint nekiállsz sötét hülyeségeket posztolni. Te ennél értelmesebb vagy, Tamás.
Gusztiapu
2023. május 16. 12:24
Muszáj már minden egyes nap az arcomba tolni ennek a taknyosnak a képét?! Annyi minden van, ami fontosabb. Ellenben van olyan ember, aki kormánykritikus, de érdemes meghallgatni, mert nem az az egyetlen produkciója, hogy mikrofonba vagy hangosbeszélőbe üvölt trágárságokat és jelszavakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!