Az amerikaiak 1960-ban őszintén megdöbbentek azon, hogy a kormányuk hazudott nekik

2023. május 05. 21:51

Mára az amerikai hazudozás olyannyira rutinná vált, hogy az emberek már nem döbbennek meg.

2023. május 05. 21:51
null
Robert F. Kennedy Jr.
Twitter

„1960-ban a Szovjetunió azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy légi kémkedési programot folytat a területe felett. Kormányunk ezt tagadta az amerikai nép előtt, és csak akkor ismerte el, amikor szembesítették az elfogott U-2 pilótával, Gary Powersszel. Az amerikaiak őszintén megdöbbentek azon, hogy kormányuk hazudik nekik. Mára a hazudozás olyannyira rutinná vált, hogy az emberek már nem döbbennek meg. Nem létezhet igazi demokrácia, amikor a kormány manipulálja az embereket pörgéssel, hírveréssel, propagandával, hamis »kiszivárogtatásokkal« és nyílt hazugságokkal. Újra meg fogom teremteni az őszinteséget és az átláthatóságot, hogy visszaszerezzem az amerikai emberek bizalmát.”

Robert F. Kennedy: Hallgatnunk kellett volna Putyinra

„Legyünk őszinték: ez az USA háborúja Oroszország ellen, lényegében feláldozzák az ukrán ifjúságot a halál és a pusztítás vágóhídján a neokonok geopolitikai ambícióiért” – mondja az amerikai elnökaspiráns.

Nyitókép: JOSEPH PREZIOSO / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. május 06. 19:52
Vigyázz. 2 Kennedy már porúl járt...
hátakkor
2023. május 06. 11:48
Colin Powell ott vetített az ENSZ-ben, műholdas szlájdokat, ahogy A pontból viszik B pontba a tömegpusztító cuccokat, aztán az USA bement Irakba és egy atommagot nem találtak.
Zsolakomarom
2023. május 06. 10:21
Ez kimaradt Kennedy Ur twittererol: Robert F. Kennedy Jr @RobertKennedyJr Fox fires @TuckerCarlson five days after he crosses the red line by acknowledging that the TV networks pushed a deadly and ineffective vaccine to please their Pharma advertisers. Carlsons breathtakingly courageous April 19 monologue broke TVs two biggest rules: Tucker told the truth about how greedy Pharma advertisers controlled TV news content and he lambasted obsequious newscasters for promoting jabs they knew to be lethal and worthless. For many years, Tucker has had the nations biggest audience averaging 3.5 million 10 times the size of CNN. Fox just demonstrated the terrifying power of Big Pharma. https://twitter.com/RobertKennedyJr/status/1650550341027475479 El sem tudjuk kepzelni, miert. Biztosan nem azert, mert a fidesz hazudik a magyar embereknek, es nem csinalt gondot abbol se, hogy gyogyszerkiserletekre eladja az alattvalokat.
Mich
2023. május 06. 09:32
Most már csak a számtalan amerikai ügynököt kéne hazahívni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!