Végképp elvesztettem a fonalat

2023. május 26. 10:16

Mi lesz így a demokráciával?

2023. május 26. 10:16
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„A minap derült ki, hogy a Fehér Házat kordon védi. Most megtudtuk, a Downing Street is kerítéssel (kordon!) van elzárva.

Mi lesz így a demokráciával?

A Szurovecz Illés meg a többi szúnyogcsődör nem mehet csak úgy oda interjúzni? A Fábián Tonyó a festett hajával nem baszogathatja kedvére a brit miniszterelnököt (sem)?

Ez felfoghatatlan”

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varjú666
2023. május 27. 21:41
Ott is azt hazudják, hogy építési terület?
Namond
2023. május 27. 20:00
Zsozsó drága írásod csúsztatás. A Fehér Ház és a Downing Street körüli kordonra nem hazudják, hogy építési terület lezárás miatt van. Orbán és köre hazudik és sumákol, propagandistái pedig csúsztatnak, tájékoztatás helyett agitálnak. Ha az agitáció nem hat gyalázkodnak.
Chardonnay99
2023. május 27. 08:56
Van demokratikus kordon és autokratikus kordon, régimódibban fogalmazva: vannak az egyenlők és vannak az egyenlőbbek.
manitowoc
2023. május 26. 20:32
Bayer: "A minap derült ki, hogy a Fehér Házat kordon védi. Most megtudtuk, a Downing Street is kerítéssel (kordon!) van elzárva. Mi lesz így a demokráciával?" Bayer... Bayer... van-e a Fehér Ház illetve a Downing Street kerítésén tábla "ÉPÍTÉSI TERÜLET / VÉDŐFELSZERELÉS NÉLKÜL ÉS ILLETÉKTELENEKNEK BELÉPNI TILOS!" szöveggel? Na... na... na, ugye, hogy NINCS. Orbán vári munkahelyét (a Színház utcát) VISZONT a kamu "ÉPÍTÉSI TERÜLET" szöveggel kordonozták el. Ez döntő különbség. Vetted, Bayer?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!