Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Elég az eszement, mérgező akkugyártásból!

2023. június 08. 06:09

Az akkumulátorgyárak veszélyesek a dolgozókra, veszélyesek a lakosságra!

2023. június 08. 06:09
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Na, ennyit a »biztonságos« akkugyártásról! Az akkumulátorgyárak veszélyesek a dolgozókra, veszélyesek a lakosságra, és a mostani esetből is világos, hogy a távolkeleti gyártók semmilyen előírást nem tartanak be huszonnyolcadszorra sem!

A magyar kormány pedig semmilyen komolyanvehető szankciót nem alkalmaz velük szemben!

Elég az eszement, mérgező akkugyártásból!”

Nyitóképünk illusztráció: FRANK MAY / picture alliance / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. június 09. 20:48
Elég belőletek patkány komcsik.
Heliotrope
2023. június 09. 18:19
Akik itt lelkesen védik az akkugyárat kíváncsi lennék, akkor is ilyen lelkesek lennének-e ha az ő kertjük végébe telepítené a fidesz??? Mert könnyű más f@szával a csalánt verni.....
1000bocs
2023. június 09. 12:48
"Az akkumulátorgyárak veszélyesek a dolgozókra, veszélyesek a lakosságra!" A teljes életciklusra vetítve az elektromos autó szennyezőbb mint egy dízel. Igen, az akkumulátor gyártáshoz szükséges ritkaföldfémek kitermelése katasztrófát okot, az akkuk megsemmisítése pedig meg nem oldott - még ti zöldek akarjátok a világ milliárdnyi autóját elektromosra cserélni. AZ akkumulátor nem emlős, nem csak úgy a világra jön. Természetesen a hülyelibsit nem érdekli hogy egyetlen problémáénak nincs olyan megoldása aminek nem lenne ára: neki az számít, ne lássa azt. A hülyelibsi meglátja az elektromos autót, és elcsodálkozik, nem füstöl. A világ meg lesz mentve. A hülyelibsi viszont nem akarja tudni, hogy az akkumulátor hogy készül. Lehetőleg ez legyen kiszervezve valahová a feketék közé olyan helyre ahol posta sincs. Mert ez a lényeg. A kozmetikázott hazugság, ami miatt a hülyelibbsi önmagát szopja fel, mikor elhiszi önnön meséjét. Ők a kiválasztottak, akik megmentik a világot.
konfucius
2023. június 08. 21:50
Buta gonosz (és büdös) manó vagy, timcia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!