Kedves RTL-es ficsúrok!

2023. június 26. 07:50

Lesztek még ti is öregek és gyengék.

2023. június 26. 07:50
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„RTL híradó: simábban gurul a banyatank, könnyebbek a szatyrok.

Ízléstelen és méltatlan.

Kedves rtl-es ficsúrok! Lesztek még ti is öregek és gyengék. Majd ne lepődjetek meg, ha addigra minden szolidaritás, tisztelet és együttérzés kiveszik a világból, mert ezen dolgoztok nap mint nap!”

Nyitókép: Riccardo Milani / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdúbüszkevarjú
2023. június 27. 19:16
Nem kell nézni az RTL. nevű valamit! Ennyi. Probléma megoldva!
MayorAnna 03
2023. június 26. 15:38
Pedig, annak belátásához, hogy, aki nem hal meg fiatalon, az megöregszik - nem szükségeltetik PhD a média szakon... Egyébként, a Kossuth Rádió humorban rendkívül gyenge/erősen izzadságszagú Rádiókabaréjának jó része is az öregek cikizésével telik. Pedig, az nem RTL.
Aerion
2023. június 26. 14:14
Ez a moslék természetessége, ez az életről, az emberről és a normalitásról alkotott képük. Ez a moslék, a banyatankozás, meg a könnyebb szatyorozás. De mi is volt amikor a szatyor nehezebb volt, és a banyatankkal nagyobb logisztikát követelt a manőverezés? Az, hogy a fideszes alpolgármester bebaszva dülöngélt a falusi búcsún, az, hogy egy másik fideszes határmenti főd'gyén méteres parlagfű nőtt. Emlékszem, amikor még néztem a gecik híradónak nevezett okádékságát. Azóta nem nézem. Minek? Mindig ugyanaz, és sose más.
southwind5
2023. június 26. 13:41
na neee, megy a hiszti a semmin, 67 éves vagyok, és én is így hívom, hogy banyatank :) (csak jelzem heti 3x2 órát egyfolytában úszok, és ilyenem sose lesz végső megoldásként sem). Tényleg egyszerű dolog, de mikor rángatják föl a buszra, villamosra vagy lépcsőkön, hát az vicces. Nem is értem miért kell egyszerre annyit venni, ami egy hátitáskában pld ne férjen el, hiszen a napi séta minimum úgyis kell
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!