Gondolom, ezt a Rétvári Bencét sem az eszéért szeretik

2023. augusztus 12. 13:29

Hadházy Ákos feltett egy kérdést a Parlamentben.

2023. augusztus 12. 13:29
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Gondolom ezt a Rétvári Bencét sem az eszéért szeretik, – már akik szeretik. Hadházy Ákos feltett egy kérdést a Parlamentben, amit mindenki feltett már, aki nem csak néz, de lát is, s nem csak hallgat, de megis érti, amit hallott. A kérdés így szólt:

»Milyen határozat alapján került megrendelésre, illetve felépítésre a színház utcát lezáró kordon?« 

(Érts: a Várban, az utcai harcos fenekét védendő.) Mint ismert ez az a kordon, amit az ellenzék rendszeresen lebont, a hatalom pedig – mondván, hogy ez építkezési területet kerít el – folyamatosan visszaépít. 

Legalábbis eddig ez volt a mantrázott mondat.

Nos, Nagytudású Rétvári Bence a kérdést most véletlenül őszintén válaszolta meg: »A Színház utca Karmelita felöli oldalát a Készenléti rendőrség objektumvédelmi célokra veszi igénybe…« Ezzel pedig írásba adta, hogy ebben a kérdésben is évek óta HAZUDNAK. Azután – nem mellékesen – hozzáteszi: »A törvényeket mindenkinek be kell tartania, egy országgyűlési képviselőnek pedig főképpen.«

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. augusztus 14. 03:00
Ez az alak buta!
SzaboGeza
2023. augusztus 13. 19:59
Már megint hazudsz, te dagadt disznó!!! Hadházy, NEM JÁR A PARLAMENTBE!!!!
beke23-a
2023. augusztus 13. 15:33
Juszt Laszlot zavarja a multido.
pesszimista
2023. augusztus 13. 11:28
Lacikát viszont az őzikék és a vemhes nyulak leorvadászása miatt szeretjük. no meg amiatt, hogy a Kádár rendszerből származó kapcsolataiból eredően, hatalmas vagyont harácsolt magának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!