Interjú a Noise Night Life szervezőjével

2011. január 16. 14:59

Beszélgetés a 21 éves Kecskés Tamással, még a szombat éjszakai tragédia előtt.

2011. január 16. 14:59

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viharmadár
2011. január 21. 16:22
1:15- től " - Ki a példaképed? " "- Nincs példaképem.." Hát ez meg is látszik. Kecskés úr a felvétel tanúsága szerint szánalmas kis fickó. S ha fogházban töltené hátralévő életét, az áldozatokon már az sem segítene. Elnéztem, az ittasan, bedrogozva ajvékoló fiatalokat. Nos, ha ők építik majd szép magyar jövőt, akkor meghúzhatjuk a vészharangokat :0(
gyuszika
2011. január 18. 18:58
Ez az a kérdés amiből nem csinálnék politikát belevonjuk O.V-t is. Az ilyen tragédia sajnos bárhol előfordulhat ( lásd: Németország ) Aki a felelős azt kell kegyetlenül megbüntetni. Azt a betépett, belőtt kis köcsögöt aki a főszervező volt pld. Most mondta TV, hogy az 5 közül az egyik ellen elrendelték az előzetest, a többiekről holnap döntenek. Ők is odakerülnek remélem. Kis köcsög narkós 21 éves főszervező csak a haszon. Kőbányában dolgoztatnám.
drieno
2011. január 18. 07:52
nicsak, törölték a videót nincs már reklámértéke?
56október
2011. január 17. 12:20
Sajnos, az első pillanatok és órák utáni összevissza-híresztelés (nem találok most jobb kifejezést) minősíti a magyar sajtót. Ez már így volt az augsztusi balatoni rendőrgyilkosság után is. Itt most sikerült ezt is alulmúlni. Tudomásul kell venni továbbá, hogy egy ilyen ügyben a hatóságoknak IDŐ kell annak tisztázására, hogy mi is történt valójában. A tisztázás elindult, hiszen öt embert varrtak be - ezt azért a semmiért nem csinálják. Nem akarok fogadatlan prókátorukul szegődni, de természetesen sem Orbán, sem Pintér nem felelős. Ha az lenne, nyilvánvaló lenne. Ennek a betépett kis nikhajnak azonban remélem megmutatják, hol lakik az Atyaúristen. Meg mindenkinek, akiket illet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!