A diktátor Chaplinnel kampányol a Milla

2012. január 07. 17:58

Charlie Chaplin első hangosfilmjével, a náci Németországot bemutató, A diktátor című szatírával kampányol a Milla, hogy megtalálja Magyarország alternatív köztársasági elnökét.

2012. január 07. 17:58

Chaplin a filmben egy zsidó borbélyt játszik, aki a diktátor hasonmása, így őt kérik fel, hogy tartson egy beszédet. Az 1940-ben készült film üzenete ma is érvényes.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
facit
2012. január 08. 16:53
Szerintem már mindenki tudja, hogy ez a diktátorozás és fasisztázás nem a Fidesz igazi arca, hanem azé a "liberális" szabadcsapaté, amelyik most addig fogja ütni a vasat ,ameddig meleg! Kiváló taktikai érzékkel jegesen tudatos számításból! Kiváló az a stílus is ,ahogy -együtemben remegnek, aggódnak értünk, -féltenek és óvnak minket magunktól -és egyidejűleg sároznak be minket minden lehetséges kül-és belhoni fórumon. Szerintük ők a közvélemény, ők a gondolataink,- mi csak a (szükséges) biomassza adalék :-((
Senye Péter
2012. január 08. 11:35
Pardon: Fahne
Senye Péter
2012. január 08. 10:57
A világszerte kialakulóban levő totális önkényuralmi rendszereknek nem lesz szükségük fasiszta vagy kommunista tömegbázisra vagy egyszemélyes vezetésre. Nem kell 'die fahne hoch' vagy 'no pasaran', elég ha megengedik, hogy ne legyenek gyerekeid, aztán, ha megöregszel (vagy már előbb), majd enyhítenek az euthanasia tilalmán.
Cassi
2012. január 08. 06:36
A jelöltjük lehetne például a tegnap a Hajógyári-szigeten megtalált, eszméletlenre drogozott fiatalok egyike. Még a lélegeztetőgépen van, de az úgysem baj, ugye Juhász Péter?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!