Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Így jelentette be a Schmitt-döntést a SOTE rektora

2012. március 29. 11:21

A HaHa megtapsolta, amikor Tulassay Tivadar bejelentette, hogy a doktori tanács visszavonná Schmitt Pál doktoriját.

2012. március 29. 11:21

Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora csütörtökön délelőtt bejelentette, hogy az egyetem doktori tanácsa kezdeményezi Schmitt Pál doktorijának visszavonását. A Hallgatói Hálózat tagjai megtapsolták a döntést. A Hír24 videója.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2012. március 29. 18:13
Dögöljön meg a szomszéd tehene is,a magyar még mindig olyan hülye,hogy maga alatt vágja a fát.A külföld meg röhög a markába és mondja:ezek a barmok még mindig egymást hülyítik,nyugodtan mehet tovább a szabad rablás.Igaza volt Antallnak,tetszettek volna forradalmat csinálni!:golyószóróval.Sajnos már késő.100 év minusz van emiatt basszátok meg.
ciseaux
2012. március 29. 18:12
A Güncz Árpi az tökre méltó volt, hogy államelnök legyen, a lánya 3 hónap alatt tanult meg angolul, hogy, mint pszhiáter, lehessen külügyminiszter....A Böszme úgy lett közgazdász, hogy...A Monica Lampert úgy volt takarítónő és hadügy-szociális miniszter, hogy a férje koccintott a Kulcsárral aki úgy lett a K&H VIP-izés főmuftija, hogy ő volt a portás előtte, sőt, most, hogy Győző körül fogy a levegő, és az új ME az a libás Bambi lesz... De, a piéce de résistance, az a kedvenc D-209-es, a bukaresti gyorsról bankár-MSZMP-s-, aki nektek űber-szalonképes, és ne kezdjem a Schifferékkel...
magnamater
2012. március 29. 16:55
Ez bizony a Cippola varázslata: offshort cégek papírjait kellett volna megtalálni balliberális politikusok, üzletemberek szekrényeiben,ámde előhúztak egy ócska iskolai papirost, csámcsogjanak azon a népek, nehogy már az eltüntetett nemzeti vagyon után érdeklődjenek.
Honfi-fi
2012. március 29. 12:50
Miért is kellett erre a bejelentésre hónapokat várni? 1 hét alatt le lehewtett volna zárni a dolgot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!