Bemutatták a Skywalker-jelmezes játékpisztolyát

2012. szeptember 13. 08:49

Berregő hangot adó játékpisztoly volt az, ami miatt szerdán a Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei a rendőrségre szállították a BME egy jelmezbe öltözött hallgatóját.

2012. szeptember 13. 08:49

Szerdán kiürítették a Budapesti Műszaki Egyetem (BME) egy épületét, miután egy jelmezt viselő férfi egy fegyvernek látszó tárgyat helyezett el az egyik előadó asztalán. A hallgatót a rendőrségen gyanúsítottként hallgatták ki, és garázdaság miatt indult volna eljárás ellene. Miután bebizonyosodott, hogy csak a gólyanapok filmforgatásán használt játékpisztoly volt nála, hazaengedték.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2012. szeptember 13. 10:45
Nem te nem érted. Én ugyanezt mondtam menjenek ki, és a helyzetnek megfelelően járjanak el. Nem is lett volna semmi gond.
trust
2012. szeptember 13. 10:14
Hazugság, mszp a neved! Miért nem néztétek tegnap az atv Kálmán Olgicát. Elmagyarázták neki, hogy hülyeséget beszél! Pedig nem fideszes volt a megkérdezett!
doxi
2012. szeptember 13. 09:53
A történet arról szól, hogy igazolni kell valamivel a milliárdokat amit a dilettáns magánhadseregre költenek. A TEK eddigi tevékenysége " mami kommandóssat játszunk! " szinvonalú. Persze egy hülye tyúk hisztizni kezd, akkor kell valamit csinálni, de ekkora blamázs megint..
vagabond visszatér
2012. szeptember 13. 09:41
Egy jàtékot komolyan vetTEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!