Navracsics: Bayer írása megcsúfol minden közösségi elvet

2013. január 08. 08:48

Navracsics Tibor az Atv műsorában úgy fogalmazott, szerinte annak nincs helye egy közösségben, aki emberek egy csoportját állatnak tartja.

2013. január 08. 08:48

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a miniszterelnök-helyettes beszélt a járási rendszer kiépüléséről is: úgy gondolja, az a cél, hogy a jövőben gyorsabb, egyszerűbb és kedvesebb legyen a kiszolgálás a most létrejövő járási hivatalokban. Mint mondta, reményei szerint közösségi tér is lehet a kormányhivatal a jövőben, ahova az emberek nem csak ügyet intézni mennek be, hanem felvilágosításért is folyamodnak egyes ügyekben.

Navracsics Tibor cáfolta a híreszteléseket, hogy külügyminiszterré léptetnék elő, és kijelentette, ezt az egy évet szeretné még befejezni közigazgatási és igazságügyi miniszterként.

Bayer Zsolt Ki ne legyen? című cikke kapcsán leszögezte, bár még nem olvasta az írást, de az szerinte minden demokratikus közösségi elvet megcsúfol, és annak nincs helye egy közösségben, aki emberek egy csoportját állatnak tartja. Navracsics hangsúlyozta, ő mélyen elítéli ezeket a gondolatokat. Bayer írása súlyos, demokráciát sértő állításokat tartalmaz – fogalmazott.

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2013. január 09. 11:48
Egy jobboldali, konzervativ politikus provokativ kerdesekre is tud mertekkel, intelligensen es meggyozoen valaszolni. Hat ez a valasz nem az volt miniszter ur..es eppen ezert nagyon sajnalatos, mert egy allitolagos igazsagugyminiszter kente el a valaszt nagyon hulyen, gyavan, ostoban.Magyarorszag egyik legegetobb es legsulyosabb problemajara ez nem valasz, ez megfutamodas.
Soma
2013. január 09. 11:45
Mindig jók a megérzéseim. Navracsiccsal kapcsolatban is. Már régen vártam az efajta megnyilatkozását.
farkatlan kutya
2013. január 08. 22:57
"annak nincs helye egy közösségben, aki emberek egy csoportját állatnak tartja" Öregapám az ember egy állatfaj. Mi itt a probléma?
potyka
2013. január 08. 21:10
És mit mond a minden magyarért kiálló felcsúti törzsfőnök? Én arra lennék kíváncsi! Gondolom próbálja elsumákolni a témát, vagy kibassza Bayert mint a kutyát. Pedig ebben az esetben jön legalább egy brekimenettel az elsősorban menetelve, Zsolt nem úgy gondolta táblával. :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!