Böde: Csapatmunka volt!

2015. október 09. 13:38

Az egész csapat érdeme, hogy sikerült két gólt rúgnom – mondta el Böde Dániel a Feröer elleni meccs után, aki szerint megérdemelt a csapat győzelme a második félidő alapján.

2015. október 09. 13:38

„Csapatmunka volt, egyedül nem hiszem, hogy sokat tudtam volna kezdeni, úgyhogy a csapat érdeme is” – mondta el Böde Dániel a Ferencváros labdarúgója, a magyar válogatott Feröer elleni meccse után, ahol a csatár két gólt szerzett, amivel a válogatott 0-1-ről fordítani tudott.

Böde bízik benne, hogy továbbra is képes lesz termelni a gólokat a válogatottban és a Fradiban is egyaránt. Böde csütörtöki két góljával az EB-selejtező sorozat legeredményesebb magyarja annak ellenére, hogy a Feröer elleni volt az első meccse.

A csatár azt is elmondta: „a csapat a második félidőre úgy jött ki, ahogy kell, feltettek egy lapra mindent, benne volt az, hogy az ellenfél elmegy egy kontrából, de ahogy játszott a válogatott a második félidőben, úgy megérdemelten nyertük a mérkőzést”. Hozzátette: „nem volt bennem bizonyítási vágy, arra figyeltem, hogy nagyon koncentrált legyek, hogyha adódik valami lehetőség ki tudjam használni.”

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. október 10. 15:00
Számszerűsítsük: Feröer-szigetek: 47.000 lakos, gyakorlatilag az egész csapat amatőr, meló után járnak edzésre, szabadságuk alatt EB-meccsekre. Na ezeket volt nekünk akkor óriási kihívás megverni az 5 év alatt majdnem 1.000MILLIÁRD KÖZPÉNZT felemésztő stadionjainkkal, fociakadémiáinkkal, maserati-s nb1-es falábúinkkal?!?!?!? Sírva borulunk egymás nyakába, hogy 2-1-re agyonvertük az amatőröket, a pofám leszakad, hogy ekkora óriási teljesítményre képes a magyar futball! GRATULÁLOK!
Dzson Lenin
2015. október 09. 22:39
Én azonnali hatállyal felkúrnám egy szír vonatra ezt a kretén kapitányt, menjen a faszba, vegye feleségül a másik debil Merkel, aki szintén a taktikához alakítja a csapatot. Oszt mindketten a gyogyóba és a két elmebeteg megdumcsizhatná, hogy lehet két német ilyen nettó hülye.
kuc-kuc
2015. október 09. 17:55
Böde szép gólokat szerzett,(szerintem nagyobb játékos mint Dzsudzsák) de azért a győzelmünk nagyban köszönhető annak is hogy 12-en voltunk a pályán! Ilyen látványos bíráskodás mellett még szép hogy győzünk! Nem tudom mennyibe kerülhetett ez az MLSZ-nek vagy a kormánynak De már most felhívom mindenki figyelmét hogy minden tét meccset úgysem tudunk megvenni! Tehát csak szerényen.
GV0917
2015. október 09. 16:30
Böde megtette amit a Haza parancsolt... A többi tíz is a pályán volt... Csak azt ne mondd Ferenc,hogy ez "csapatmunka" volt...... A külföldi kluboknál jó pénzért ontják a gólokat.Válogatott meccsen úgy képzelik, majd az ellenfél betojik.. nekik még az sem sikerült, mert befagyott a seggükbe a szar az idegességtől, csak futkostak, mint a mérgezett egér...... Ha nem lett volna ott a Böde, Akkor elment a hajó... Hogy mi is történt vón' azóta, Arra gondolni sem jó!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!