Milwaukee: jogosan lőtt a rendőr

2016. augusztus 15. 09:40

Fegyvert fogott rá, ezért jogosan lőtte le egy milwaukee-i rendőr az előle menekülő férfit. A városban napok óta tartanak a zavargások az eset után.

2016. augusztus 15. 09:40

Fekete rendőr lőtt le egy előle menekülő fekete férfit Milwaukee-ban, miután az fegyvert fogott rá. Az amerikai városban napok óta tartanak  zavargások az eset után, de a rendőrség szerint a járőr jogosan lőtt.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Haka Pc
2016. augusztus 15. 11:31
Érdekes, de Charles Manson talán látta a jövőt. "...Februárra Manson víziója teljesen felépült. A Család egy albumot készítene, amelyeknek dalai éppoly hatásosak lennének, mint a Beatles-dalok, és kirobbantanák a megjósolt káoszt. A feketék által a fehéreken elkövetett vérfagyasztó gyilkosságokat megtorlás követné és a rasszista és nem rasszista fehérek közti szakadás a fehérek önmegsemmisítéséhez vezetne..."
Lotti
2016. augusztus 15. 11:02
Akkor is jogos a feketék tradicionális módon kifejezett gyásza (gyújtogatás, fosztogatás).
banjo82
2016. augusztus 15. 10:24
Hoppá nigger buzikáim! Már reflexből tüntetünk? Éppúgy, ahogy TGM vagy 15 éve az akkori Moszkva téren cigányt megtámadó geci náci ellen. Aztán kiderült, hogy a geci náci is csak egy tetves cigány... Ohhh... Volt ott szopás utána!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!