Az MTV grúz tüntetésekről származó felvételekkel próbálja bizonyítani, hogy Budapesten verik az LMBTQ-embereket

2021. november 29. 17:58

Radványi Viktória, a Budapest Pride egyik szervezője beszélt arról, hogy a Pride után megszaporodtak a melegek elleni gyűlöletbűncselekmények.

2021. november 29. 17:58
null

Frissítés: A hírünk megjelenése után nemsokkal módosították a videót. További információt itt talál az esetről.

Az LMBTQ-embereket megtámadják az utcán, és kirúgják őket a munkahelyükről. Erről beszélt Radványi Viki egy videóban, amit az MTV készített– szúrta ki a Kontra. 

Radványi arról mesél, hogy az utóbbi időben megszaporodtak az LMBTQ-személyeket érintő gyűlöletbűncselekmények, azonban a videó szépséghibája az, hogy a felvételek nem Magyarországon, hanem Grúziában készültek, a film készítői egy másik országban készült felvételekkel szemléltették, hogy a hatóságok milyen keményen lépnek fel a magyar Pride résztvevőivel szemben.

Az ominózus részt az alábbi videóban 4:18-tól tekinthetik meg:

Nyitókép: YouTube

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lugyu
2021. november 30. 15:22
Ha egy leszbikus csaj meglátja "ezt", visszatér a fiúkra!
Reszelő Aladár
2021. november 30. 11:29
Az érzések tények. Ha kilép az utcára és úgy érzi őt nézi mindenki és gyűlölik, akkor így is van. Nem sokat változott a világ a köldökig dekoltát cicababa óta, aki tán csak azért pakolta ki az ikreket, hogy utána mindentől megkérdezhessa affektáló módon, hogy "mit bámulsz?"
Rocktoberi
2021. november 30. 10:20
Hazudtok nyomorult férgek. Ezt a degenerált picsát viszont tényleg fel kellene pofozni.
rókabácsi
2021. november 30. 10:11
NEM VÉLETELN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!