Videón két aknamezőre hajtó orosz BMP

2022. május 17. 11:44

A videó szerint mind a két orosz páncélozott jármű megsemmisült.

2022. május 17. 11:44
null

Az orosz-ukrán háború immár 83. napja tart. A Twitteren közzétett videó szerint további veszteségeket szenvednek az oroszok, a videóhoz csatolt leírás alapján két orosz BMP semmisült meg, miután behajtottak egy aknamezőre. Arról, hogy a videó hol és mikor készült, nincs információ: 

Nyitókép: Twitter

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvass
2022. május 17. 15:40
"Arról, hogy a videó hol és mikor készült, nincs információ ..." Meg arról se, honnan lehet tudni, hogy orosz járművek voltak.
sorostalanság
2022. május 17. 15:16
Ebből a videóból csak az nem derül ki: - milyen nemzetiségűek a járművek - hol történt az eset (esetleg afgán, szír vagy ukrán terület) - mikor történt A többi meg tömény propaganda.
Halder
2022. május 17. 13:16
Tekintettel az orosz haderő lassan 90 napja tartó küszködésére egy nála sokkal kisebb ország ellen, azért visszább lehetne venni azoknak akik az orosz haderőt tartják a legjobbnak a világon és beszólnak minden kis ukrán sikernél. Ez úgy ahogy van egy nagyon csúnyán elnézett és elszámolt támadás. Mielőtt valamelyik orosz imádó beírná, NEM !, ezzel nem azt írtam az ukránok nyernek, nem tudnak, mert 80 napja ezt kapom, ha kétségeim lesznek az orosz haderőt illetően amik már több éve megvannak amúgy. (több munkatársam leszolgálta idejét az orosz haderőben és borzalmas állapotokról szóltak, akkor is ha büszke oroszok és Putyin mellett vannak, olyan mint a mi haderőnk a 80as években) Ebben semmi szégyellni való sincs, teljesen más összeg áll az oroszok hadsereg számára, mint pl usa rendelkezésére, ég és föld. De még más országokhoz képest is. Csodát tenni nem lehet kis pénzből. Modern haderő pénzkérdés. (mindig is az volt, csak most inkább) Ehhez jön a megfelelő kiképzés, stratégia és morál, stb) Pénz nélkül csodát végrehajtani nem lehet. Válszeg usa ezért is amortizálja le ukránokkal az oroszokat.
fogas paduc
2022. május 17. 12:40
Idáig mindig azt olvashattuk, hogy az oroszok aknásítanak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!